prvni normal po vyvolani,ale s velkyma poporodnima komplikacema takze nejenom Terezka,ale i ja se tenkrat podruhe narodila.No a tim padem byl druhej planovanej cisar.....
_________________ Kdo jinému jámu jámu,sám do ní sám.......
Registrován: pát 30. led 2009 17:20:04 Příspěvky: 167 Bydliště: Chotěboř
ja take rodila cisarem,kvuli tomu ze jsem se neotevirala a mala nechtela sestoupit dolu,ale bolestma jsem prosla
Na vanoce plna briska, spoustu darku od Jeziska, pohodu a klid, tak jak to ma byt. Pak vykrocte rovnym krokem za tim krasnym Novym rokem _________________ Fotografka-nyni ma mateřske dovolené a naplno mě zaměstnává moje beruška Týnka
Dlouhatánský porod va středu mi praskla voda s tím že od neděle mi ho vyvolavalia pořád nic a rodila jsem až ve čtvrtek v 17:00 byla malá na světě to by byl už lepší ten císař kontrakce od středy i v noci spala jsem jen 2 hodiny.Mazec o šití se raději nezmiňuju nějaka musela jsem dostat 2 sáčky krve
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru