kotatka ja mam na vas dotaz - dala jsem to pod cisare protoze jsem rodila cisarem ale muzete odpovidat i ten kdo ho nezazil.taaaaakze jak vypada vase pupu x mesicu nebo roku po porodu?me se zda ze mate vsechny plocha briska a me teda zustalo hafec te kuze protoze bruch jsem emla obrovskej a proste ten pupu ma abnormalni tvar nemusite foto staci popis.dekuju
kočko, já jsem teda celkově asi, dovolím si napsat, štíhlá.. Když stojím, tak to jde, ale když si sednu - průůůůser . Sice nemám břicho popraskané, ale je ta kůže svraštělá - asi je jí tam víc než by mělo .. Asi už s tím nic neudělám, měla jsem cvičit a používat nějakou mastičku
moje břicho vypadá jak nadýchaná buchtička až moc nadýchaná na muj vkus
_________________ _________________ Naše země je v ohrožení!kdyby jsme byly muži, bavíme se o tom jak za svou zemi položíme život, ale protože jsem ženy, můžeme se bavit jen o to že se za svou zemi položíme na záda....osud s námi hraje šachy, teprve když je pozdě zjistíte, že celou dobu používá dvě královny...osud vždycky vyhrává (tedy pokud se lidé drží pravidel)
kočko, já jsem teda celkově asi, dovolím si napsat, štíhlá.. Když stojím, tak to jde, ale když si sednu - průůůůser . Sice nemám břicho popraskané, ale je ta kůže svraštělá - asi je jí tam víc než by mělo .. Asi už s tím nic neudělám, měla jsem cvičit a používat nějakou mastičku
vis kdyz ja i cvicila a cvicim i ted vzdycky me vezme velka euforka a hupnu na hubnuti - ale ja mam jakoze pod pupikem takovej obloucek uplne divneeeeeeej z ty kuze hnus
Je kupodivu po druhém porodu vypadám lépe... Shodila jsem i to, co nestihla po Vikči a zrovna včera jsem se dívala na fotky, kde mám tu samou váhu před prvním otěhotněním... Rozdíly jsou takové - hlavně na břichu mám špek a zůstaly mi záďaky. prostě mám bříško takové vypouklejší, kůže v pohodě. Myslím, že i když budu hubnout dál, bříško mi prostě zůstane... cvičím sice něco málo každý den, ale jen na baloně a na břicho.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru