Miska009 píše:
Ženská, která chce dobrovolně podstoupit císaře to nemá v hlavě v pořádku!!! Císař bolí víc než přirozený porod!!!
Miško asi jak to kdo snáší. Moje švagrová rodila obojím a císař pro ní byl procházkou růžovým sadem, prý. Já nevím rodila jsem jen normoš, ale bolelo to teda dost
_________________ _________________ v pacovním procesu
Já císaře měla a u pár dalších jsem byla ještě jako žákyně na zdrávce. A kdybych si mohla vybrat, tak u dalšího dítěte chci určitě přirozený porod. Nevim no, ale já bych si radši vytrpěla pár hodin bolestí, než trpěl celý měsíc po porodu a nemoct kvůli tomu pořádně kojit.
_________________ _________________ zdravotní sestra na mateřské
tak já na to nemám se na to podívat, ale mám taky jen jednu zkušenost za sebou - císaře.. prospala jsem to a pak když se člověk musí starat o miminko, to okolo jako bolesti a omezení přehlíží.. já říkám za sebe, že to nebylo tak hrozné.. týden v nemocnici, týden mi doma pomáhal manžílek a pak už jsem byla fit..
_________________ Martii a Adii _________________ bobíškovo mamíšek :)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru