Je to vlastně operace. Měla jsem nepřipravené porodní cesty a sama bych nikdy neporodila. Napřed jsem měla nastupit ve stedu,ale v úterý v 11 volali,ať do 13. hod. dorazím.Takže jsme měla nervy,myslela jsem,že budu ještě s Alenkou,pořád jsem jen brečela,malou uspala a hlídal už Martin. Po příjezdu mi vzali krev,natočili ozvy,odevzdala jsem oblečení a protože pro nás neměli večeři,šla jsme nakoupit.Na pokoji se mnou čekala jedna,která kouřila po půlhodině a podle toho to vypadalo,maso,naštěstí šla na nadstandard. Ve středu v 8 pro mě přijeli,dojel Martin.O´vázali mě,vycévkovali,klystýr.Vezmli mě na sál,tam mi píchli do páteře spinál a pak jem nic necítila,jen jsem asi po půlhodině viděla markétku a ještě se ptala,jestli je moje No potom tak hodinu mě zašívali a celkem to bolelo,na pokoji dvě hodiny jsem měla zimnici. No a pak jen kolotoč s infuzí,injekce,prášky.Třetí den mi začala úplně třeštit z toho spinlu hlava,tak jsem měla kapačku 4 hodiny. Kojení s erozběhlo krásně,markétka nestíhá. Teď mi pije v noci i po 4 hodinách a dneska jen spí. Jen Kulík je nachlazená.... No a to je vše.Připadalo mi,že jsem na tom líp než podruhé,ale nikdy už rodit nechci Jo a nakonec jsme byla na pokoji s paní doktorkou Luckou,28 let,která rodila ve 37 tt koncem pánevním,akutní císař-prdla jí voda.Malá Michalka má o kilo míň než Maki
Přílohy:
Markétka, 22.9..jpg [ 91.86 KiB | Zobrazeno 74 krát ]
Ahoj Jituško, Maki je nádherná ... I na to, že jsi chvilku po porodu, vlastně po operaci, jde z příspěvku vycítit, že je ti fajn, myslím... Tak ať ti krásně spinká takhle v noci i nadále... JInak, já jsem dnes v noci rodila potřetí
jůů krásné!!! Jak já to tu čtu holky ty vaše porody tak vzpomínám na ten můj a vždycky se oklepu jak si vzpomenu na tu příšernou bolest!! A co Alenka jak malou bere?? Nežárlí?? Je to v pohodě moc se vyptávám já vím ale hrozně mě to zajímá.
_________________ Peťka a Eliška _________________ mateřská dovolená
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru