No drasticky! Měsíc jsem večeřela jen do pěti a nezhubla NIC!!! Tak jsem se naštvala a týden nejedla nic jiného, než zeleninu, šunku, sýr a jogurt!!! A teď se snažím v tom pokračovat. Ale teď jsem třeba měla k obědu i housku (celozrnnou), jsem se přežrala
_________________ _________________ Květinářka a maminka
super sikula,ja taky jaktakz,ale ten zatracenej pytel na brichu ne a ne dolu,asi budu muset na plastiku a vemu to rovnou i s ksichtem
jojo, pytel mám taky a zkoušela jsem i cvičit, ale bolí to jako sviňa (jsem po sekci).... Ale já jsem buřt celý život, takže nosím jen dlouhá trika a ta ten pytel trochu schovají....
Registrován: čtv 29. led 2009 12:18:39 Příspěvky: 26229 Bydliště: Č.Budějovice
jerabina píše:
koniprd píše:
A jak se ti to povedlo?Myslim těch 5kilo dolů
No drasticky! Měsíc jsem večeřela jen do pěti a nezhubla NIC!!! Tak jsem se naštvala a týden nejedla nic jiného, než zeleninu, šunku, sýr a jogurt!!! A teď se snažím v tom pokračovat. Ale teď jsem třeba měla k obědu i housku (celozrnnou), jsem se přežrala
Tak to jseš dobrá
_________________ Natálka je moje všechno _________________ na mateřské
Tak to jseš dobrá
NEJSEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dneska jsem večeřela míchaná vejce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Manžel je hroznej a těžko se mu odolává!!!! Jemu nevadí, že vážím metrák
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru