[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 1446: Undefined index: occ [phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 1446: Undefined index: occ [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3764: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3168) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3766: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3168) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3767: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3168) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3768: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3168) e-tehotenstvi.cz - diskuzní forum, rady a poznatky pro všechny těhotné, fotogalerie, bazar • Zobrazit téma - Jde to doluuu :o)
Registrován: pát 30. led 2009 1:25:53 Příspěvky: 2961 Bydliště: Praha
Tak holky jeste 1,3kg a jsem na svych puvodnich 64 tak by mi to mohlo jit jeste niz... a to necvicim a nic s tim nedelam... ja mam takovou radost nemyslela jsem si ze mi to pujde dolu takhle rychle a samo
_________________ _________________ nyni na materske a :o)
ty se máš! Gratuluju a tiše závidím. Dokud jsem kojila, tak jsem nezhubla snad ani kilo a teď, když to pomalu začlo jít dolů (zbylo mi asi 13kg (ale z 26 nabraných v těhu), tak už jsem těhu znova. Jsem zvědavá kolik zas přiberu. Budu jako koule
Registrován: pát 30. led 2009 1:25:53 Příspěvky: 2961 Bydliště: Praha
Effka píše:
ty se máš! Gratuluju a tiše závidím. Dokud jsem kojila, tak jsem nezhubla snad ani kilo a teď, když to pomalu začlo jít dolů (zbylo mi asi 13kg (ale z 26 nabraných v těhu), tak už jsem těhu znova. Jsem zvědavá kolik zas přiberu. Budu jako koule
to uz tolik nepriberes...rika se ze u dalsich to uz neni tolik...
_________________ _________________ nyni na materske a :o)
janeček píše:
gabula píše:
to se máš to kojíš ne?
to nezáleží na kojení,já jsem kojila rok a prd,koniprdka taky kojí doteď a nehubne
ne? tak proč to všude píšou, že se hubne kojením kamoška takhle zhubla až na kost, a když držela dietu tak nikdy nic moc nezhubla a jak porodila tak je z ní pomale anorektička
to nezáleží na kojení,já jsem kojila rok a prd,koniprdka taky kojí doteď a nehubne
ne? tak proč to všude píšou, že se hubne kojením kamoška takhle zhubla až na kost, a když držela dietu tak nikdy nic moc nezhubla a jak porodila tak je z ní pomale anorektička
to taky nevím proč to píšou,asi jiný metabolismus,já jsem dokonce přibrala a to jsem kojila plně až do konce osmého měsíce,tak asi nějaké woodoo,
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru