[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 1446: Undefined index: occ e-tehotenstvi.cz - diskuzní forum, rady a poznatky pro všechny těhotné, fotogalerie, bazar • Zobrazit téma - výživa
Ja taky furt jen zeru a misto aby vaha klesala, tak jen stoupa. Za chvilku budu mit jak na konci tehu Jsem jak becka a ten spek na brichu a ne jen tam teda no
Já taky furt žeru! Ale tím jak doma nic nemáme, tak jím po troškách několikrát denně, tudíž ideálně a hubne to samo cca 2 kg za měsíc......ale kdo za mě bude posilovat ten rosol to teda nevím
_________________ _________________ Staniční sestra, ale momentálně mateřská
tak holky, nejste v tom samy.. já taky pořád žeru, teď jsem si udělala nudlovou polívku od knorr do dubna chci přestat kojit a tak začnu posilovat, páč ten bůček tůček je fakt erotickej
_________________ Martii a Adii _________________ bobíškovo mamíšek :)
Registrován: čtv 29. led 2009 12:18:39 Příspěvky: 26229 Bydliště: Č.Budějovice
Martii píše:
tak holky, nejste v tom samy.. já taky pořád žeru, teď jsem si udělala nudlovou polívku od knorr do dubna chci přestat kojit a tak začnu posilovat, páč ten bůček tůček je fakt erotickej
Taky si furt říkám,až přestanu kojit,tak se do toho opřu,jsem na to zvědavá,abych nekojila ještě za 2 roky
_________________ Natálka je moje všechno _________________ na mateřské
Výživa je fakt důležita, dobře teda že jste udělaly to vlakno. Šak kdo nepapká dobře ten může mít i onkologické problémy, hlavně kvůli "ečkám" a celé te chemií. http://www.znamylekar.cz/onkologie
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru