holky zacala jsem male davat zeleninku, protoze je po tom specialnim nutrilonu co mame strasne hladova, ale mam problem, ona se naucila prskat, je to jeji nejlepsi zabava a bohuzel to dela i s tim jidlem a dokazete si to predstavit...tak jsem ji to zacla davat z flasky, nevadi to ze? nemusi jeste papat ze lzicky ne? dnes jsdeme na 4,5 mesicni poradnu, tak jsem zvedava na burtikam jim tam strhne vahu:-)
Takraději dám s flašky at se dítě nají jinak bych to neřešila časem si na to zvykne a bude papat i s lžičky:-)
holky vsem diky za reakce, ja bych tu flasu davala i kdyby mi nektera rekla ze ne:-) ale chtela jsem jen vedet ze to tak nektera tez mela:-) pro me je priorita ze je mala najezena a spokojena
dívej Marcel, mě dávala máma z flašky i svíčkovou s knedlíkem :-) a to už mi bylo určitě víc jak půlrok :-)
jinak, Baju taky prská, děsná sranda, nejvíc to fluše, když už má jakoby dost no...pár lžiček shltne a pak prská
myslím, že za našich miminkovských let to mamči dělaly naprosto normálně, že rozmixovali polívku do flašky a bylo to..:-).....
Registrován: čtv 29. led 2009 15:05:02 Příspěvky: 2249 Bydliště: Koprivnice
Wikina píše:
Marselka píše:
holky vsem diky za reakce, ja bych tu flasu davala i kdyby mi nektera rekla ze ne:-) ale chtela jsem jen vedet ze to tak nektera tez mela:-) pro me je priorita ze je mala najezena a spokojena
dívej Marcel, mě dávala máma z flašky i svíčkovou s knedlíkem :-) a to už mi bylo určitě víc jak půlrok :-)
jinak, Baju taky prská, děsná sranda, nejvíc to fluše, když už má jakoby dost no...pár lžiček shltne a pak prská
myslím, že za našich miminkovských let to mamči dělaly naprosto normálně, že rozmixovali polívku do flašky a bylo to..:-).....
_________________ Drive Project Coordinator, ted na materske dovolene a zamestnava me naplno muj syn Ondrášek:-)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru