Registrován: sob 04. črc 2009 15:08:57 Příspěvky: 1462 Bydliště: Brno - venkov
Holky, chtěla bych přejít z večerního kojení na večerní mlíko a protože jsem doteď jen kojila a nikdy nedávala UM, vůbec nevím, jaký koupit.. Jasně, vím, že je Nutrilon, že je Sunar a tak, ale je to nějak číslovaný nebo jak? Co je vhodné pro rok a půl? Díky za radu..
_________________ Deenah a Lukášek _________________ Předtím krotitelka divé zvěře v ústavu zvaném škola, teď si užívám tu "dovolenou matek.."
Registrován: sob 24. říj 2009 17:22:50 Příspěvky: 1346 Bydliště: Praha - Háje
Deenah píše:
Holky, chtěla bych přejít z večerního kojení na večerní mlíko a protože jsem doteď jen kojila a nikdy nedávala UM, vůbec nevím, jaký koupit.. Jasně, vím, že je Nutrilon, že je Sunar a tak, ale je to nějak číslovaný nebo jak? Co je vhodné pro rok a půl? Díky za radu..
Na tech mlikach je napsany od jakeho ukonceneho mesice se muzou davat. Jsem zvedava, jestli Ti bude UM pit, ja jsem UM zkousela od roku a pul, ale nechce ho pit
Registrován: sob 31. led 2009 22:36:19 Příspěvky: 7990 Bydliště: Písek
Jitka78 píše:
Deenah píše:
Na tech mlikach je napsany od jakeho ukonceneho mesice se muzou davat. Jsem zvedava, jestli Ti bude UM pit, ja jsem UM zkousela od roku a pul, ale nechce ho pit
Někdy to tak bývá ....za to mě to děti chtěli pít na litry!!!
_________________ _________________ na mateřské :) S Milánkem a Štěpánkou!
Registrován: sob 24. říj 2009 17:22:50 Příspěvky: 1346 Bydliště: Praha - Háje
mona80 píše:
Jitka78 píše:
Deenah píše:
Registrován: stř 04. bře 2009 1:25:54 Příspěvky: 5012 Bydliště: Německo
ja bych asi vybirala mezi UM pro deti od jednoho roku. mas ruzny znacky, uvidis ktera mu zachutna. Je to tam vzdycky napsany, jinak normalne jsou mlika cislovany od 0 do 3 a pak jsou ty od roka. My mame bebu, ale je stejne jako nutrilon spis takova horka, mu mozna nebude chutnat, kdyz to nepil jako miminko. Asi bych zkusila sunar nebo co vubec jeste existuje
Registrován: sob 31. led 2009 22:36:19 Příspěvky: 7990 Bydliště: Písek
Jitka78 píše:
mona80 píše:
Jitka78 píše:
Deenah píše:
A byly tvoje deti dlouho jen kojene?
Právě,že ani jedno kojené nebylo ....neměla jsem mlíko vůbec!
_________________ _________________ na mateřské :) S Milánkem a Štěpánkou!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru