Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 74 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Příkrmy - co by jste dělali vy... A JAK TO DOPADLO :-)
PříspěvekNapsal: sob 19. čer 2010 21:04:13 

Tety potřebuju poradit :sad.png:
Michalka bude mít příští týden pět měsíců a kojení jí prostě přestává stačit - minimálně večer. Přes den jakž takž v pohodě, vypije si něco přes 100 ml (zkoušela jsem vážit, protože jak byly ty vedra tak mi trochu shodila a teď to dohnala a je na nulovým přírůstku za dva týdny :sad.png: ). Večer prostě nevím jestli mám málo nebo ona už blbne jak je unavená, ale vytáhne si max. 70-80 a po kojení mi řve. Jde až fakt o to poslední kojení kolem půl osmé. Myslíte, že můžu začít kaší? Na mrkev v poledne mi to zatím přijde zbytečný a zas dávat jí večer dokrm nutrilonu z flašky v pěti měsících je podle mě taky škoda. Fakt nevím. Jinak miluje lžičku - když jí na ní dám kapky, tak ji div nerozkouše, když jí dáme ochutnat jogurt ( fakt max. půl lžičky ::-O: ) tak ho jí pěkně, proto bych ráda tu flašku vynechala.
Jo a už tři noci se budí navíc o jedno kojení na jídlo. Podle mě to není spurt, protože přes den si jí co tři hodinky úplně v pohodě.
Někde jsem zas četla, že když někdo začal dávat večer kaše, tak rozhodil kojení. Jenže mě fakt nejde o to, že v noci vstává, to já jdu zrovna spát, jde mi o to, že má večer očividně hlad :§)
Omlouvám se za román, fakt neumím nic napsat jednoduše :00:

EHM, NO TAK KAŠI JSME TEĎ ZKUSILI MÍSTO PRVNÍHO VEČERNÍHO KOJENÍ PŘED KOUPÁNÍM ABY TO NAPOPRVÝ NEBYLO NA NOC TĚŽKÝ A PRVNÍCH PÁR LŽIČEK SNĚDLA S CHUTÍ A PAK JÍ PŘESTALO CHUTNAT, TAKŽE ZÍTRA NACHYSTÁM JEN TROŠKU A BUDEM ZVYKAT POSTUPNĚ :ano:
jdu se jí věnovat, zatím :a: a díky všem :pus:

Naposledy upravil Zdenča V. dne ned 20. čer 2010 18:34:42, celkově upraveno 1

E-mail  Profil

Předmět příspěvku: Re: Příkrmy - co by jste dělali vy...
PříspěvekNapsal: sob 19. čer 2010 21:06:14 

Hm,já bych jí dala :pus: Myslím,že to nějak nerozhodí,ne,zvykne si,že kaše je jen večer a bude :s8666

http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=158624

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: sob 19. čer 2010 21:08:03 

já nevím, to si musíš rozmyslet sama, jestli už chceš začít nebo ještě počkat, myslím, že kaše jsou už od 4. měsíce ne :?
jinak já kojila a dokrmovala Nutrilonem a ten pije dodneška z flašky a jsem moc ráda :one: jinak jsem začla s příkrmama až v 6ti měsících

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: sob 19. čer 2010 21:08:29 

jituška píše:
Hm,já bych jí dala :pus: Myslím,že to nějak nerozhodí,ne,zvykne si,že kaše je jen večer a bude :s8666

no já taky doufám, prvně bych nakojila a pak dala 100 kaše, kolik by snědla, tolik by snědla. ona mi už totiž vydržela třeba od půl osmý večer do půl šestý ráno a teď fakt začala blbnout. nebudí se na dudlík, jen na jídlo :sad.png:

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: sob 19. čer 2010 21:09:21 

Zdenča V. píše:
jituška píše:

no já taky doufám, prvně bych nakojila a pak dala 100 kaše, kolik by snědla, tolik by snědla. ona mi už totiž vydržela třeba od půl osmý večer do půl šestý ráno a teď fakt začala blbnout. nebudí se na dudlík, jen na jídlo :sad.png:

:qu: však uvidíš :a:

http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=158624

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: sob 19. čer 2010 21:10:42 

Zdeni, malá mi kaši jí už tak 14 dní a zkouším i trochu mrkvu... a kojím pořád....
Jo a kupodivu, spaní se mi trošku lepší, ale nečekala jsem to.

Naposledy upravil PavlínaL dne sob 19. čer 2010 21:11:19, celkově upraveno 1

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: sob 19. čer 2010 21:11:03 

gabula píše:
já nevím, to si musíš rozmyslet sama, jestli už chceš začít nebo ještě počkat, myslím, že kaše jsou už od 4. měsíce ne :?
jinak já kojila a dokrmovala Nutrilonem a ten pije dodneška z flašky a jsem moc ráda :one: jinak jsem začla s příkrmama až v 6ti měsících

já se bojím, že když jí dám flašku tak si nevezme prso, už tak jsme s kojením dost válčily když začla mít svůj rozum :00:
kaše jsou od 4 měsíců, vím že štěpulovi jsem dávala...

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: sob 19. čer 2010 21:12:32 

PavlínaL píše:
Zdeni, malá mi kaši jí už tak 14 dní a zkouším i trochu mrkvu... a kojím pořád....
Jo a kupodivu, spaní se mi trošku lepší, ale nečekala jsem to.

jé tak ty už jsi taky začla s kaší? a s jakou? mrkev já počkám až po preventivce v těch pěti měsících, to bude za čtrnáct dní. nechci totiž jet na sraz se skleničkama :!k:

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: sob 19. čer 2010 21:13:39 

Zdenča V. píše:
gabula píše:

já se bojím, že když jí dám flašku tak si nevezme prso, už tak jsme s kojením dost válčily když začla mít svůj rozum :00:
kaše jsou od 4 měsíců, vím že štěpulovi jsem dávala...

tak mě neodmítala naštěstí, takže v tom problém nebyl, ale pak sama v půl roce už prso nechtěla, ale my byly na Nutrilonu už od 3. týdne, tak tu kaši zkusit můžeš a uvidíš jak ji pojede

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: sob 19. čer 2010 21:14:27 

jituška píše:
Zdenča V. píše:
jituška píše:

:qu: však uvidíš :a:

Když už polevila i Pavlínka a kojí, tak to zkusím taky :ano:

E-mail  Profil

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 74 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]