a aby se jim nezvětšovaly zorničky nebo zvětšovaly?
jako fakt, jo?!?! hmm... ta je teda dobrý:(
neneéééé neboj, to býlo jen takový malý podrýpnutí do Ivky.....
teda ženský, tady člověk nikdy neví, zda to myslíte vážně nebo si děláte prču
musíme se domluvit na nějakým gestu...že když to bude prdel tak třeba já nevím.... to je jedno, u nás to prostě musíš tipnout...že Ivet
no jo jenže já dneska na našeho taťku: víš proč nesměj děti ryby??? protože se jim zvětšujou po tom zorničky. a on vážně??? tak jsme na to´to téma vedli docela dlouho vážnej rozhovor:) jsem zvědavá, jak se bude tvářit až mu řeknu, že jste si dělaly prču:)
Registrován: čtv 29. led 2009 0:30:57 Příspěvky: 17079 Bydliště: Zlín
janicka123 píše:
MarcelaK píše:
janicka123 píše:
MarcelaK píše:
janicka123 píše:
MarcelaK píše:
ivka222 píše:
ano,kvůli alergickým reakcím
a aby se jim nezvětšovaly zorničky nebo zvětšovaly?
jako fakt, jo?!?! hmm... ta je teda dobrý:(
neneéééé neboj, to býlo jen takový malý podrýpnutí do Ivky.....
teda ženský, tady člověk nikdy neví, zda to myslíte vážně nebo si děláte prču
musíme se domluvit na nějakým gestu...že když to bude prdel tak třeba já nevím.... to je jedno, u nás to prostě musíš tipnout...že Ivet
no jo jenže já dneska na našeho taťku: víš proč nesměj děti ryby??? protože se jim zvětšujou po tom zorničky. a on vážně??? tak jsme na to´to téma vedli docela dlouho vážnej rozhovor:) jsem zvědavá, jak se bude tvářit až mu řeknu, že jste si dělaly prču:)
Podle český pediatrický společnosti se namjí sladkovodní dávat do roka a mořský do 3 let Ale např. Hami dělá příkrm s tuňákem od 10. m. Já to ještě nezkoušela. je to asi kvůli alergiím, ale zas někde jinde ve světě to doporučujou. To si nevybereš
Registrován: čtv 29. led 2009 0:30:57 Příspěvky: 17079 Bydliště: Zlín
zuzu píše:
Podle český pediatrický společnosti se namjí sladkovodní dávat do roka a mořský do 3 let Ale např. Hami dělá příkrm s tuňákem od 10. m. Já to ještě nezkoušela. je to asi kvůli alergiím, ale zas někde jinde ve světě to doporučujou. To si nevybereš
já bych raději nedávala..i když...malej už chutnal pangase a pstruha /ode mě z talíře/ ale to byl pidikousek... zkoušet mu toho dávat víc rozhodně nebudu...i když mě to láká, já ryby miluju
JA JSEM CETLA, ZE MORSKE RYBY SE MOHOU DAVAT OD 8 MESICU. NE VSECHNY. NESMI SE DAVAT MORSKE PLODY!!!! NEJLEPSI JSOU FILETY S PLATESY NEBO JINA RYBA S MASEM S NIZKYM OBSAHEM TUKU. A DAL TAM BYLO NAPSANE, ZE VE SKLENICCE JE TO ZE ZACATKU LEHCEJI STRAVITELNE. O SLADKOVODNICH RYBACH NIC NEVIM. A TEN TUNAK SE MI NELIBI. TO BYCH MALE NEDALA. MNE SE TO ZDA CELKEM TEZKY NA STRAVENI.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru