ja davam jednu hrusku a jablicko....obcas do toho bilej jogurt.Banan malokdy tloustne se po nem.
Jejda to slyším poprvé že se po banánu tloustne!! Vždyť se říká, že je dietní!! Jinak hruštičku bych jí dala ráda taky, ale viděla jsem je v obchodě naposledy asi na vánoce!!
Ricky píše:
Beni píše:
Ricky píše:
Beni píše:
Ahojky, tak já dávám malému jen tak jeden kus - ale taky podle velikosti. A banány ? U těch taky neví, kdy má dost. Ale když to přežene, tak pak po nějaké době ublinkává, takže ten opravdu jen jeden
Týnka naštěstí v pohodě ale bála jsem se, aby jí třeba nebolel břuch. Kdyby bylo po jejím, sní je všechny
No, on se docpe něčím jiným - ale i mě je po banánu těžko, takže to asi podědil
Já musela docpat Sunarem, jinak by řvala a řvala já naštěstí s těžkostí problémy nemám, tak snad to podědí
Registrován: pát 30. led 2009 10:54:34 Příspěvky: 9872 Bydliště: Praha
anisek777 píše:
terinka píše:
ja davam jednu hrusku a jablicko....obcas do toho bilej jogurt.Banan malokdy tloustne se po nem.
Jejda to slyším poprvé že se po banánu tloustne!! Vždyť se říká, že je dietní!! Jinak hruštičku bych jí dala ráda taky, ale viděla jsem je v obchodě naposledy asi na vánoce!!
no pokud se ji hodne a casto,tak jo...... jo aha no tady maji hrusky vyborny.vzzdy j to nastrouham a miluje to.
_________________ _________________ Staram se o naší Terinku a Sebastiana ♥
terinka píše:
anisek777 píše:
terinka píše:
no pokud se ji hodne a casto,tak jo...... jo aha no tady maji hrusky vyborny.vzzdy j to nastrouham a miluje to.
Tak přivééééééz - na ochutnání Adam ještě hrušku neměl
Ahojky, tak já mu nastrouhám třeba jedno jablíčko a do toho rozmačkám půlku banánu, někdy mu k tomu přidám třeba ještě trochu bílého jogurtu nebo strouhané piškoty Je to ňamka a vždycky mám chuť mu to sníst
taky milujem hrušky ale když ted jsou docela drahé
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru