škrábe si zuby emě rostou stoličky a má pořád v držce vraženej kartáček když byla mimi a rostly ty přední tak taky jen tvrdý rohlíky
Myslíš, že jsou to zuby? Už mu chybí jen 3stoličky, ale je fakt, že už jsem se mu dlouho do pusinky nedívala, ale když si čistí zuby, tak spíš jen cucá vodu z kartáčku
jo to ema při čištění taky ale má ještě jeden gumovo plastovej a tim se drbe nám chybí jen dvě stolice a i kdyby to nebyly zuby aspon ušetříš na stravě :D
_________________ _________________ Naše země je v ohrožení!kdyby jsme byly muži, bavíme se o tom jak za svou zemi položíme život, ale protože jsem ženy, můžeme se bavit jen o to že se za svou zemi položíme na záda....osud s námi hraje šachy, teprve když je pozdě zjistíte, že celou dobu používá dvě královny...osud vždycky vyhrává (tedy pokud se lidé drží pravidel)
škrábe si zuby emě rostou stoličky a má pořád v držce vraženej kartáček když byla mimi a rostly ty přední tak taky jen tvrdý rohlíky
Myslíš, že jsou to zuby? Už mu chybí jen 3stoličky, ale je fakt, že už jsem se mu dlouho do pusinky nedívala, ale když si čistí zuby, tak spíš jen cucá vodu z kartáčku
jo to ema při čištění taky ale má ještě jeden gumovo plastovej a tim se drbe nám chybí jen dvě stolice a i kdyby to nebyly zuby aspon ušetříš na stravě :D
ušetřím myslím i za dnešní oběd, protože už kouše druhý rohlík
Registrován: úte 17. lis 2009 22:54:44 Příspěvky: 129 Bydliště: Praha
Buď ráda, my jíme jenom čerstvý. A teďka ještě chce jen housku a nedávno se mi v hypernově stalo, že jí neměli a byl to vážný problém. Nabízela jsem mu všechno možný a ne, trval jen na ty obyčejný housce. Naštěstí jsem ho pak přemluvila na bulku, tak se dalo aspoň to nejzákladnější nakoupit, než začal zase frfňat . S těma zubama to může být. davídek dlabal zase kůrky od chleba, když mu rostly zuby. Jinak si myslim, že je jedno, jak mimčo oblíknete, stejně se některý lidi prostě netrefěj. Davídek byl oblečenej celej v modrym s bagrem na mikče, kšiltovka a ptali se mě, jestli je to holka. A teďka jsem měla Markétku v růžovym kabátku a s růžovym dudlíkem a taky se mě ptali, co to je .
_________________ Od 29.3. 2010 máme už dva poklady. Kromě Davídka i Markétku :o)) http://www.urbici.cz
já mam v šuplíku v kuchyni rohlíky na strouhanku a Verča tam občas taky zabrousí. Když jí nabídnu čerstvej, tak nechce. Asi si tim brousej zoubky jako křečci.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru