Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Poradíte?
PříspěvekNapsal: úte 29. čer 2010 13:56:51 

Renatamor píše:
tak jí to zkus napíchnout na párátka nebo ozdobné plastové napichovátka, jako jednohubky-kolečka, kostičky nějak nakombinovat, třeba se jí to bude líbit.Kája sní vše

tiše závidím...třeba to opravdu přejde a začne zase papat všechno.. Ta párátka zkusím koupit, děkuju za radu :pus:

Obrázek

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: úte 29. čer 2010 13:58:24 

janulaa píše:
x.dady píše:
janulaa píše:
jedine maskovat do masa a testovin...napr. urobit nejake tasticky s masem a do toho zelenina...alebo zapiect brambory so zeleninou a masem....inak asi neporadim...Martina mi z talire kradne rajcata, papriky, okurky..takze s tym problem neni :smile.png:

Martinka je holka šikovná :srdicka.gif: ! Ája mi to taky jedla, ale teď prostě nee...jinak když se to tepelně upraví, tak jí to v jídle nevadí...
Snad ji to přejde :a:

a co jej to skombinovat so syrom...ako za syrova myslim...inak rajcata su zdravsie, ked sa tepelne spracuju :ano:

jakože napíchnout kostičku sýru a zeleninky? Nebo jak to myslím, nechápu :s: ..
Sýr má ráda, dokonce tak, že ho raději ozobe samotný a chleba nechá :00:

Obrázek

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: úte 29. čer 2010 14:03:35 

x.dady píše:
janulaa píše:
x.dady píše:
janulaa píše:
jedine maskovat do masa a testovin...napr. urobit nejake tasticky s masem a do toho zelenina...alebo zapiect brambory so zeleninou a masem....inak asi neporadim...Martina mi z talire kradne rajcata, papriky, okurky..takze s tym problem neni :smile.png:

Martinka je holka šikovná :srdicka.gif: ! Ája mi to taky jedla, ale teď prostě nee...jinak když se to tepelně upraví, tak jí to v jídle nevadí...
Snad ji to přejde :a:

a co jej to skombinovat so syrom...ako za syrova myslim...inak rajcata su zdravsie, ked sa tepelne spracuju :ano:

jakože napíchnout kostičku sýru a zeleninky? Nebo jak to myslím, nechápu :s: ..
Sýr má ráda, dokonce tak, že ho raději ozobe samotný a chleba nechá :00:

jo tak :smile.png: Martina ho ma prave tiez rada..teraz zase bojkotuje chleba a pecivo vobec

ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: úte 29. čer 2010 14:05:11 

i u nás je problém :sad.png: tepelně upravenou zeleninku jo,ale jinak ani omylem :r: nakrájím okurku,rajče a dělá na mě jak kdyby měl zvracet :smutek: ovoce má celkem rád,ale jablka furt musim strouhat třeba s piškotem

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: úte 29. čer 2010 14:06:05 

to fakt neporadím a děsím se toho taky, jak magor zavařuju přesnídávky a doufám, že je v zimě nebudu jíst sama :ne:

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: úte 29. čer 2010 14:10:29 

x.dady píše:
Renatamor píše:
tak jí to zkus napíchnout na párátka nebo ozdobné plastové napichovátka, jako jednohubky-kolečka, kostičky nějak nakombinovat, třeba se jí to bude líbit.Kája sní vše

tiše závidím...třeba to opravdu přejde a začne zase papat všechno.. Ta párátka zkusím koupit, děkuju za radu :pus:

zase máme určo jiné problémy :ne: podle mých zkušeností je důležité, aby viděla že i vy to jíte-s chutí!!!, ne za trest :ano: , nabízet jí to stále dokola, pěkně upravené, třeba u pohádky, u bazénu /vychlazené/, určo se chytí :srdce.gif:

E-mail  YIM  Profil

PříspěvekNapsal: úte 29. čer 2010 14:12:20 

x.dady píše:
Maminky, potřebovala bych nějaký fígl, aby mi malá začala jíst ovoce a zeleninu :§) :§) :§) .. Ona pořád ne a ne, když byla maličká, papala všechno a teď to bojkotuje :sad.png: . Už jsem fakt zoufalá, protože mám hrozné výčitky že něco zanedbávám.
Normální jídla mi jí hezky, snažím se jí dávat alespoň dost luštěnin a ovesné vločky (do polévek, jinak bez šance).
Pořád zkouším kupovat něco nového a ona to dá na jazyk a pluje ven :§) . Jakoby jí vadilo že je to slizké a mokré, či co :00: .
Uvařila jsem přesnídávky, ale to mi taky nechce :n: , takže si všechno sežeru já :ne: .
Fakt mě to mrzí a deptá.
Když budu zeleninu tepelně upravovat, zůstanou tam nějaké vitamíny aspoň?
Prosím poraďte..
Je šance že ji to období přejde?

Děkuju moc za každou radu či tip :srdce.gif:

Tak tohle se naučit nejspíš nedá.Maličká mi sice papká ovoce,ale ze zeleniny jenom salatovou okurku po té je jak urvaná.mám kamaradku a její malá má něco přez 3 ročky sice jí ovoce ale zeleninku vůbec.Myslím,že to časem příjde.jinak pokud bys chtěla zachvoyt vitamíny v zelenince asi bych vařila v nějakém parním hrni u tohoto se zachovávají.

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: úte 29. čer 2010 14:18:17 

tak tady bych taky potřebovala radu, Verča taky nepapá zeleninu vůbec a ovoce jen když má náladu. Což neni moc často. Nechce to ani když to vidí u jiných dětí a ty jí nabídnou. U nás je to asi tím, že my to moc nejíme. Manžel vůbec. Vitamín fuj, chci maso. :00: A já si občas udělam salát, ale to až večer, když malá usne. Doufam, že se to zlepší ve školce.

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: úte 29. čer 2010 22:23:35 

Ženy moje, díky všem...snad to půjde časem. Dnes jsem jí zkusila na hřišti zase nabídnout na svačinku tu přesnídávku (máme problémy s kakáním, málo vlákniny, takže se snažím alespoň touto formou..). Po první lžičce říká nee..tak jsem ji nechala. Asi za hoďku jsme jely domů, já vytáhla tu přesnídávku, že ji teda sním a ejhle...už bylo mňáááááám??? Tak na ni, potvůrku, vyhladovět :!k: ! Nebudu to hrotit, naštěstí jsme zdravé, takže ji nutit nebudu, třeba začne postupně sama :srdce.gif: :pus:

Obrázek

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: úte 29. čer 2010 22:49:33 

Nevím, mě to dělal syn a do dnešky jí jen banán a občas jablko.

Obrázek
Jsem ŠEHEREZÁDA

E-mail  Profil

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]