Předmět příspěvku: Re: energetické nápoje a coca cola..............
Napsal: pát 02. črc 2010 12:57:59
Registrován: čtv 29. led 2009 9:12:49 Příspěvky: 4101 Bydliště: Brno
Já osobně piji jen čistou vodu, ráno čaj a max 2 kafe. Malé jsem donedávna ráno udělala čaj a pak dávala jen vodu. Tak týden mě čaj nechce, tak dostává čistou vodu a na sraz jsem místo čaje koupíla Kubíka, kterej ji ředím. Doufala jsem v to, že když ji dám změnu, bude pít víc, ale bohužel. Pije strašně málo a nejradši má stejně jako já čistou vodu. Colu ani energetický bych ji zatím nedala, já to stejně nekupuji.
kupujeme yo a jupíka občas dostane kubíka nejčastěj jí dávám stejně jen vodu
_________________ _________________ Naše země je v ohrožení!kdyby jsme byly muži, bavíme se o tom jak za svou zemi položíme život, ale protože jsem ženy, můžeme se bavit jen o to že se za svou zemi položíme na záda....osud s námi hraje šachy, teprve když je pozdě zjistíte, že celou dobu používá dvě královny...osud vždycky vyhrává (tedy pokud se lidé drží pravidel)
Napsal: pát 02. črc 2010 13:07:46
Registrován: sob 14. úno 2009 20:27:53 Příspěvky: 5089 Bydliště: Vysočina
Taky to kupovat nikdy nebudu... sama to nepiji a manžel si jen občas koupí kolu. Amálka pije čaj, mlíko, občas minerálku a když někam jedeme, tak jí do auta beru jen vodu. Naposledy když tu byl taťka, tak si dal s chutí pivo a Amálka kolem něho chodila a dělala ble ble... (jakože fuj) a taťka na ni: Já ti dám ble, to je přece pivo!!!
_________________ IKA _________________ asistentka ředitele a nyní asistentka Amálky a Káji
Napsal: pát 02. črc 2010 13:40:28
Registrován: sob 31. led 2009 22:30:13 Příspěvky: 6415 Bydliště: Nový Jičín
Tak u nás je to tabu.....malá pije hodně a já ji musím krotit tím, že od mala pije vodu nebo neslazený čaj a i tak ty 3 litry denně dá . Maximálně když jsme v obchodě, tak ji koupím ten Kubík Water a to zas tak sladké není. Jednou jsem jí koupila fruko a ona to ani nechtěla pít . Cokoli s bubliknama plive a šklebí se .
_________________ Darča _________________ Svět je takový, jak se na něj díváme :-)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru