Polívky byly jen vývary + zelenina (nastrouhaná, nebo uvařená a rozmačkaná) + telecí či kuřecí masíko na malilinkatý kousíčky + nastrouhaná brambora a tak nějak jsem to všechno míchala dohromady, něco jsem dala, něco ne, něco jinýho jsem přidala... Občas jsem dala skleničku třeba brokolice první lžička a k tomu uvařila bramboru, nebo mrkev první lžička a bramboru, případně masíčko, když už to jedl
Registrován: pát 30. led 2009 1:25:53 Příspěvky: 2961 Bydliště: Praha
marthy1 píše:
žížala píše:
marthy1 píše:
Já střídala omáčky s polívkama
jaky jaky jaky?????
Polívky byly jen vývary + zelenina (nastrouhaná, nebo uvařená a rozmačkaná) + telecí či kuřecí masíko na malilinkatý kousíčky + nastrouhaná brambora a tak nějak jsem to všechno míchala dohromady, něco jsem dala, něco ne, něco jinýho jsem přidala... Občas jsem dala skleničku třeba brokolice první lžička a k tomu uvařila bramboru, nebo mrkev první lžička a bramboru, případně masíčko, když už to jedl
_________________ _________________ nyni na materske a :o)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru