Předmět příspěvku: Re: Příkrmy - co by jste dělali vy...
Napsal: ned 20. čer 2010 15:36:57
Registrován: ned 15. úno 2009 20:24:58 Příspěvky: 4468 Bydliště: Hlučín
Zdeni a proč máš vlastně strach, že přijdeš o kojení? Protože si zvykne na flašku? Já to teda nechápu, tak to možná zní jak blbý dotaz. A co jí to dávat lžičkou? A jak se máte kočeny? Už se těšíte?????? Máte Zdeni už po testech?
Zdeni, můj dr. doporučuju všem začínat s příkrmama už od ukonč. 4. měsíce. Mně se to zdálo brzy, když všichno ostatní říkají až od ukonč. 6.m. Jenže Mikulda mi taky pořád řval a v noci se budil často Tak jsem od ukonč. 5.m. začla dávat na večer rýžovou kaši udělanou ve vodě, ale ne z flašky, lžičkou a v poledne pár lžiček mrkve. Vždycky to zbodnul jak malinu, ale na jeho buzení v noci to nemělo pražádnej vliv Teď si říkám, že bych mu radši dala jen UM mlíko nebo tu kaši a s mrkví začla až od toho 6.m. Ale třeba já mám v knížce naše děťátko napsaný zeleninový polívky už od 3.m. Dřív se to tak neřešilo
No já dneska zkusím dát večer tu kaši - mám koupenou rýžovou mléčnou - taky na lžičce a s mrkvičkou počkám min. do preventivky - jdem za dva týdny, to bude mít něco přes pět měsíců. uvidím jak jí pomůže ta kaše, mě fakt nejde o to, aby spala, ale o to, že má večer hlad. přes den jí to stačí, takže mrkev snad ještě oddálíme. takže tys taky kojila? no co se týče přístupu dřív tak my jsme už ve čtyřech měsících jedli to co ostatní - polívky, omáčky, jogurty
JO, jo, Zdeni. Kojila jsem nakonec do dvou let Ale kdoví, třeba kdybych mu dala flašku, tak taky prso bude bojkotovat. Záleží na dítěti. Tak přeju, ať vše zdárně proběhne a jste spokojené obě
Předmět příspěvku: Re: Příkrmy - co by jste dělali vy...
Napsal: ned 20. čer 2010 18:30:53
kac.kaa píše:
Zdeni a proč máš vlastně strach, že přijdeš o kojení? Protože si zvykne na flašku? Já to teda nechápu, tak to možná zní jak blbý dotaz. A co jí to dávat lžičkou? A jak se máte kočeny? Už se těšíte?????? Máte Zdeni už po testech?
kačenko někde jsem četla, že když se dá večer kaše která dítě zasytí a v noci odpadne kojení tak pak postupně mizí mlíko úplně. no, dneska očividně malá mega hlad neměla, kaši jsme zkusili teď místo prvního večerního kojení a po pěti lžičkách mě s tím poslala někam jo a v praze jsme byli, výsledky zatím nemáme, ale to už by volali kdyby něco
Naposledy upravil Zdenča V. dne ned 20. čer 2010 18:35:37, celkově upraveno 1
Ahoj Zdeni, my též musely začít dávat asi v půlce pátého měsíce příkrm-kaši. Na doporučení Dr. rýžovou.. ač Adélka pila hodně,tak jí po té rýžové dost ztvrdly bobky a byl to určitou dobu docela marast,nějak jsme si na to pak zvykly. Zkus se podívat i třeba na kukuřičnou nebo nějakou míchanou.. Od Nestlé dělají i tu kukuřičnou.. Jinak Adél byla kojená a jedla jí i z lahvičky a neměla problém přecházet na prso
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru