z čeho pijí vaše děti mlíčko musím kvůli antibiotikům vynechat večerní kojení, ale je to boj, nevím z čeho mu to mám dát, přes den pije vodu nebo čaj z láhve s brčkem ale mlíčko z toho nechce
Viktorka už umí pít i ze skleničky, a baví ji to, ale mlíčko musí mít v lahvičce se savičkou. Teď máme MAM, co jsme měli doma a dřív nepoužívali.. před tím pila z NUK s tou placatou savičkou pro větší děti (já teď nevím ty označení).
Viktorka už umí pít i ze skleničky, a baví ji to, ale mlíčko musí mít v lahvičce se savičkou. Teď máme MAM, co jsme měli doma a dřív nepoužívali.. před tím pila z NUK s tou placatou savičkou pro větší děti (já teď nevím ty označení).
díky moc, no já jsem mu to dala do hrníčku se savičkou - dá se to dát i jako netekoucí - ale značku teď nevím ... musela jsem odejít a hrníček mu dal tatínek a vypil asi 130ml, takže zatím úspěch, uvidíme jak to půjde dál
Máme na mlíko speš flaštičku - babylove za 30Kč asi z DM. Má takovou gumovou násosku, ale ne klasický dudlík, ale je to dost měkké, z ničeho jiného mlíko nepije. Ale když kojíš, tak ti sunar asi nevezme ne?
díky moc, no já jsem mu to dala do hrníčku se savičkou - dá se to dát i jako netekoucí - ale značku teď nevím ... musela jsem odejít a hrníček mu dal tatínek a vypil asi 130ml, takže zatím úspěch, uvidíme jak to půjde dál
Máme na mlíko speš flaštičku - babylove za 30Kč asi z DM. Má takovou gumovou násosku, ale ne klasický dudlík, ale je to dost měkké, z ničeho jiného mlíko nepije. Ale když kojíš, tak ti sunar asi nevezme ne?
no už jsem to zkoušela párkrát ráno, ale nikdy nechtěl, teď ale beru antibiotika a dr. říkala, že musím jedno kojení vynechat ... takže zkoušíme dát večer sunar, nejdříve když jsem ho vzala já tak začal křičetže chce mlíčko ode mě, tak jsem musela odejít a mlíčko mu dal tatínek a vypil asi 130ml, tak uvidíme jak to půjde dál jo dala jsem mu to do takového hrníčku nebo spíš flaštičky s násoskou - myslím že je taky z DM
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru