Předmět příspěvku: energetické nápoje a coca cola..............
Napsal: pát 02. črc 2010 12:36:10
Registrován: čtv 29. led 2009 10:23:31 Příspěvky: 24239 Bydliště: Kynšperk nad Ohří
dáváte to dětem pít ???? já nechápu jak můžou některé ženské dávat takové věci malým dětem. u nás to nesmí ještě ani Deniska,ale Honza už jo nekupuju ani šťávu s umělým sladidlem a ani ty hnusné levné limonády nensáším ty umělá sladidla
_________________ _________________ povolána k mateřství
Předmět příspěvku: Re: energetické nápoje a coca cola..............
Napsal: pát 02. črc 2010 12:40:26
nechci v budoucnu dávat ani moc jupíky a takový, když už tak naředit vodou, když vidím co ty děcka pijou už od roku, já osobně sladký pití nesnáším a třeba kola pro mě není pití, spíš pamlsek kdyby ji někdy michalka chtěla tak jí koupím dětskou, ale určitě ne na běžný pití
Napsal: pát 02. črc 2010 12:43:03
Já se přiznám, že mi tady zbyla jednou opravdová Coca cola, už byla vyprchaná bez bublinek, tak jsem zkusila dát Matýskovi napít. Přála bych vám vidět ten jeho výraz ve tváři , šklebil se jak kdybych mi dala líznout citrónu . Jinak pijeme šťávu od jupí, ale dávám jí tam malinko, je to jen lehonce ochucený, tak asi ho překvapilo u tý coly, jakej je to tlamolep. O energeťákách jsem teda ani nepřemýšlela, to nepijeme ani my. Radši si dám řádek čokošky
_________________ _________________ v pacovním procesu
Napsal: pát 02. črc 2010 12:44:23
Registrován: stř 04. bře 2009 1:25:54 Příspěvky: 5012 Bydliště: Německo
ani náhodou. u nás je vrchol voda s bublinkama jinak mě sladidla osobně nevadí a ráda si dám, spíš bych u koly a redbullu a tak nedala kvůli kofeinu a taurinu a těmhle věcem
Tak já malé nedávám ani colu ani nic s bublinkama-jako minerálky a tak, stejně jí nic z toho nechutná , tak jsem za to ráda, když jdem do obchodu tak jí sem tam jupíka nebo kubíka koupím.A energetáky jsou pro dospělé ne? ani já je nepiju
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru