Registrován: čtv 29. led 2009 15:05:02 Příspěvky: 2249 Bydliště: Koprivnice
holky zacala jsem male davat zeleninku, protoze je po tom specialnim nutrilonu co mame strasne hladova, ale mam problem, ona se naucila prskat, je to jeji nejlepsi zabava a bohuzel to dela i s tim jidlem a dokazete si to predstavit...tak jsem ji to zacla davat z flasky, nevadi to ze? nemusi jeste papat ze lzicky ne? dnes jsdeme na 4,5 mesicni poradnu, tak jsem zvedava na burtikam jim tam strhne vahu:-)
_________________ Drive Project Coordinator, ted na materske dovolene a zamestnava me naplno muj syn Ondrášek:-)
jituška píše:
Já myslím,že to neva Tak pak dej vědět....Makinka už má taky přes 6 kilo
no ona by se jinak totiz nenajedla, a tak mi vcera vypila ridsi zeleninky asi 160tku, coz je supeeer a pak krasne spinkala 2 hodinky s ondraskem v pokojicku :-) jj, dam vedet, je to otesanek, beztak ma uz 7kilo
_________________ Drive Project Coordinator, ted na materske dovolene a zamestnava me naplno muj syn Ondrášek:-)
Registrován: čtv 29. led 2009 0:30:57 Příspěvky: 17079 Bydliště: Zlín
jj Marci nevadí to, já jsem Vojtovi občas taky rozmixovala polívku do flašky, a co? Na lžičku má ještě čas ;) Vojta lžičku taky nechtěl, byl zvyklý na flašku. a tak jsem to neřešila, Marci tohle jsou věci které si musíš rozhodnout sama, i když ti tu spousta mamin řekne opak, tak jak mě kdysi se vysmála Kača.03 že mi mamka dávala polévku a i krupici z flašky.... dej na svůj rozum ;) to je to nejlepší co můžeš udělat
já si teda taky myslím, že na lžičku stačí najet po 6. měsíci, zatím je to mimi malušké a stejně má láhev, takže to kojení nezkazí.Lžičkou se dává hlavně při kojení, aby se dítko nenaučila na láhev
_________________ url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] _________________ Plně vytížená maminka
MarcelaK píše:
jj Marci nevadí to, já jsem Vojtovi občas taky rozmixovala polívku do flašky, a co? Na lžičku má ještě čas ;) Vojta lžičku taky nechtěl, byl zvyklý na flašku. a tak jsem to neřešila, Marci tohle jsou věci které si musíš rozhodnout sama, i když ti tu spousta mamin řekne opak, tak jak mě kdysi se vysmála Kača.03 že mi mamka dávala polévku a i krupici z flašky.... dej na svůj rozum ;) to je to nejlepší co můžeš udělat
holky vsem diky za reakce, ja bych tu flasu davala i kdyby mi nektera rekla ze ne:-) ale chtela jsem jen vedet ze to tak nektera tez mela:-) pro me je priorita ze je mala najezena a spokojena
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru