Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 30 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Nechce vůbec pít
PříspěvekNapsal: pát 21. led 2011 18:42:25 

Ahoj maminky, pořád bojuju s Moničkou a jejím pitným režimem. Ale teď je to čím dál horší. Udělá sotva 200ml + 250 sunaru za celý den. Zkoušela jsem všechno od čisté vody až po džusy. I ruzný hrníčky, skleničky..... Co s tím???? POradíte?
Co vy dáváte pít dětem? a z čeho? a koik vypijí? Vážíme cca 12 kg, tak by měla vypíd dle dr aspoň půllitr......
a když už jsme u toho.... nechce žádný mléčný výrobek. ona prostě sabotuje vše co ji dám :-))))

E-mail  Profil

Předmět příspěvku: Re: Nechce vůbec pít
PříspěvekNapsal: pát 21. led 2011 19:29:17 

to Adámek vypije tak 2 litry denně :00: :00: :00: nejradši pije z flašky :aaaaa: ae umí ze všeho napije se z hrnku, lahve klasický nebo takové s tím pítkem, pije čaj ochucenou vodu šťávu džus všechno je mu to jedno.

ObrázekObrázek

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: pát 21. led 2011 19:41:30 

tak jsme s tím dlouho bojovali ale dr. říkala že mu to mám nahradit polévkama, přesnídavkama ... teď vypije jak kdy ale většinou tak necelý litr ... pije neslazený ovocný čaj (někdy s troškou šťávy YO), ale nejvíc mu chutná neslazená minerálka - to pak dovede vypít o hodně víc :s: a pije z hrníčku s pítkem nebo z takové té flašky od pitíčka (vody pro děti) ona totiž nekape :mrk:

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: pát 21. led 2011 19:52:24 

Alča píše:
to Adámek vypije tak 2 litry denně :00: :00: :00: nejradši pije z flašky :aaaaa: ae umí ze všeho napije se z hrnku, lahve klasický nebo takové s tím pítkem, pije čaj ochucenou vodu šťávu džus všechno je mu to jedno.

to ti tedy upřímně závidím. já za MOničkou běhám po deseti minutách a nutím ji skoro násilím.... a i tak do ní dostanu maximáně 3 dcl :-(((((((

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: pát 21. led 2011 19:54:43 

renďousek píše:
tak jsme s tím dlouho bojovali ale dr. říkala že mu to mám nahradit polévkama, přesnídavkama ... teď vypije jak kdy ale většinou tak necelý litr ... pije neslazený ovocný čaj (někdy s troškou šťávy YO), ale nejvíc mu chutná neslazená minerálka - to pak dovede vypít o hodně víc :s: a pije z hrníčku s pítkem nebo z takové té flašky od pitíčka (vody pro děti) ona totiž nekape :mrk:

nahradit pití polévkama??? nechce ani ty. max si dá bramboračku a tu mi právě vylila na koberec, snědla asi 3 lžičky...... raději má maso a brambory a hranolky........ pak má zácpu a věčně natrženou řiťku. nesmí kvůli tomu ani kousek čokolády. Jsem v koncích. Nechutná ji žádný pití, tedy kafe od tatínka, to ji jede.

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: pát 21. led 2011 20:08:01 

Ahojky,
meli jsme totez. Teda dokud byla flaska. Ale jak jsem mu v roce a pul sebrala dudl, tak konecna. Jeste nedavno jsem do nej nalila max 250 denne. Ono je to fakt ruzny. Ted nekdy vypije skoro litr, ale vetsinou tak pul. Nebo lehce pres. Musime proste jedine v leze, a mavat na sebe, delat ty ty ty a placat si ze jsme kamosi. Proste nejaky blbosti. Horsi to je kdyz hlida nektera babi, ty s nim nejsou schopny vypit vubec nic

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: pát 21. led 2011 20:13:02 

Danni píše:
Ahojky,
meli jsme totez. Teda dokud byla flaska. Ale jak jsem mu v roce a pul sebrala dudl, tak konecna. Jeste nedavno jsem do nej nalila max 250 denne. Ono je to fakt ruzny. Ted nekdy vypije skoro litr, ale vetsinou tak pul. Nebo lehce pres. Musime proste jedine v leze, a mavat na sebe, delat ty ty ty a placat si ze jsme kamosi. Proste nejaky blbosti. Horsi to je kdyz hlida nektera babi, ty s nim nejsou schopny vypit vubec nic

Tak u nás je to naopak, u babičky všechno chutná líp, takže u ní vypije i 800 (dva hrníčky co používáme s brčkem) a i s jídlem je tam jako nezavřená a doma mi zlobí. Asi něco dělám špatně. Z lahve s dudlíkem pila jed do roka..... od tý doby brčko a nebo ty dětský lahve od ochucený vody......
a dělat blbost? jen řeknu nabo ukážu na pití, křičí neeeeeeeeee a zdrhá...

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: pát 21. led 2011 21:42:41 

hele, jen nápad. není to způsob vynucování pozornosti? Zkus jen nechat pití někde, aby dosáhla a vůbec si toho nevšímej. Teda dělej, že si nevšímáš. a když uvidíš, že se napila, hodně ji pochval. A pak si zase nevšímej. Z mé zkušenosti - čím víc něco řeším, tím víc sabotují.
A nebo si sama něco k pití dej. Dělej na ní grimasy, jak to tobě strašně moc chutná..ale nedej. Pak to nech stát. zvědavost jí nedá a napije se.
Třeba hranolky jsem vyřadila z jídelníčku úplně. Jsou opravdu velmi zřídka. A kafe - jak po něm spí? To ve vlastním zájmu bráním vlastním tělem :s:

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: pát 21. led 2011 22:02:43 

Tak Adámek mi taky moc nepije ale teď se to lepší nevím teda kolik toho vypije ve školce ale doma dá tak +- půl litru a pije většinou vodu nebo šťávu občas když máme tak džus. Jinak my pijeme od roku a půl jen ze skleničky nebo s kelímku. Jen když někam jdeme tak takovou tu flašku od Jupíka nebo Kubíka. :a:

ObrázekObrázek

E-mail  ICQ  Profil

PříspěvekNapsal: pát 21. led 2011 22:38:10 

mám opačný problém-Jáchym pije MOC klidně 2l denně a je mu jedno co pije

E-mail  Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 30 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]