Předmět příspěvku: Čo bolo, to bolo (2010) ...NEKOMENTUJTE !!!!
Napsal: úte 09. bře 2010 17:11:50
Registrován: sob 31. led 2009 22:30:13 Příspěvky: 6415 Bydliště: Nový Jičín
PROSÍM OSTATNÍ, AŤ NÁM TADY NEPÍŠOU A NEKOMENTUJÍ
A TO JSME MY KRÁSNÉ HOLKY, CO SE ODHODLALY JÍT PŘÍKLADEM NAŠIM RATOLESTEM A CÍTIT SE LÉPE : Krovka marthy1 PavlínaL Marti.n.ka Lucaa koniprd Theodwyn Motyčka (s váhou nemá problémy a postavu má pěknou, tak ji nenecháme, aby nás naštvala :!k: , chce jen jíst zdravěji a více sportovat Foto odpuštěno ) k.ajka marki81 j.nemcova83 (omlouvá tě problém s PC, ale dodáš, že ) ZdenčaV. Rena Ivka wendyyy beruska-zuzanka miru Danča79 Monča.K Brejkyna Terčula (nechce dát, ale věřím, že se rozmyslí a dá ) MarcelaK Katka Ajka07 Kačula grapas anisek777 Karkulína Ivculka janek Hanka H. Miska009 Heloušek
... máme foto ...zatím nemáme, ale dodají
Přílohy:
74 kg zm.JPG [ 46.35 KiB | Zobrazeno 39 krát ]
Poznámka: A TADY JEDNA ZEZADU...NO HRŮZA JAK TO TAK ČLOVĚK REÁLNĚ VIDÍ A NAHATÁ, TO JE JEŠTĚ HORŠÍ :-))) ALE JSME VŠICHNI NA JEDNÉ LODI, TAK TO SEM DÁM. zezadu 76.JPG [ 10.82 KiB | Zobrazeno 2182 krát ]
Poznámka: ZÁMĚRNĚ JSEM SI VZALA BÍLÉ OPLÉ TRIČKO A HROZNÉ KRAŤASY, KTERÉ SE MI ZAŘEZÁVAJÍ A NIKDY BYCH V NICH NEVYLEZLA. ALE TADY JDE OREALITU ŽE :-))) hubnutí 76.JPG [ 38.14 KiB | Zobrazeno 47 krát ]
_________________ Darča _________________ Svět je takový, jak se na něj díváme :-)
Naposledy upravil Krovka dne čtv 11. bře 2010 13:01:26, celkově upraveno 18
Poznámka: Měla jsem 68kg,mám už 4kg dole a ještě 3kilka chci sundat. Hlavně chci více jíst zeleninky,ovoce a cvičit!!! Picture 345.jpg [ 44.48 KiB | Zobrazeno 36 krát ]
Předmět příspěvku: Re: Dětem příkladem aneb nedieta "ZRCADLO"
Napsal: úte 09. bře 2010 21:25:05
Tak jo, pijavice je v postýlce, vkládám památku co mi zůstala po dvou dětech... (NELITUJI ) To že nám teprve zítra končí šestinedělí mě vůbec neomlouvá, protože tohle břicho mi zůstalo už po Štěpánkovi, u Michalky se jen přidalo pár strií a pár metrů kůže navíc Jinak váha 74/výška 162, z těhotenství mám ještě 4 kg, těch zbývajících deset navíc se mi tu nějak objevilo během doby co bydlím s chlapem Stačilo by mi se dostat na 65 A hlavně to nějak zpevnit, zbytek těla se podezřele podobá tomu břichu Cílem je přestat žrát denně oplatky, čokolády, bábovky, no prostě všechno sladký co doplňuje spánkový deficit. Nahradím jogurty a meltou. Zatím nepřibírám jen díky tomu, že kojím, když jsem kojila Štěpána tak jsem takhle nežrala a krásně hubla. Jsem prostě
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru