absurdní je že před těhu sem měla pas skoro jako ted stehno :D
_________________ _________________ Naše země je v ohrožení!kdyby jsme byly muži, bavíme se o tom jak za svou zemi položíme život, ale protože jsem ženy, můžeme se bavit jen o to že se za svou zemi položíme na záda....osud s námi hraje šachy, teprve když je pozdě zjistíte, že celou dobu používá dvě královny...osud vždycky vyhrává (tedy pokud se lidé drží pravidel)
já jsem od patnácti neměla v pase míń jak 80, v naší rodině pas prostě nemáme a to jsem jednu dobu byla hodně hubená
my zas máme pasy jak vosičky moje máma ma prdel jak valach a prsa jak dva obří melouny ale pořád má o hodně užší pas já měla teda vždycky oklo 60 cm a i klidně pod 60 ale sehnat na velkou prdel a uzkej pas kalhoty je peklo všechno mi furt odstává
_________________ _________________ Naše země je v ohrožení!kdyby jsme byly muži, bavíme se o tom jak za svou zemi položíme život, ale protože jsem ženy, můžeme se bavit jen o to že se za svou zemi položíme na záda....osud s námi hraje šachy, teprve když je pozdě zjistíte, že celou dobu používá dvě královny...osud vždycky vyhrává (tedy pokud se lidé drží pravidel)
Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
Zdenča V. píše:
grapas píše:
pas 74 prdel 103 stehno 55
já jsem od patnácti neměla v pase míń jak 80, v naší rodině pas prostě nemáme a to jsem jednu dobu byla hodně hubená
jojo, máme stejný problém, to nesnáším...ale pravda, že než jsem přibrala, tak to šlo... Jednou mi paní v obchodě nevěřila, bylo mi 14 a říkam 75cm, Přitom jsem oblíkla v pohodě 28, ale pas prostě v tahu..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru