Holky, tak jsem se rozhodla od pondělí 14.2.2011 držet dietu. Dostala jsem impuls, motivace číslo 1 se dostavila, takže hurá do toho Ze začátku, i když vím, že to není zdravé a dobré, tak chci shodit tak 6kg za tři týdny, ale ono to tak lehce nepůjde, já vím. Je to jen mé přání Dnes jsem prohlížela šatník, zkoušela si, co na sebe a ve všem vypadám hnusně, v šatech mi visí břicho, jako krápníky v jeskyni , pracky mám jak stehna, měkký a snad i s celulitidou , jsem jak Rambo ve výslužbě Mám tam pár kousků, co bych ještě ráda oblíkla. Sice je obleču, ale ty pracky a břicho to všechno kazí Takže, motivace číslo 2 je na světě
Budu si tady z toho dělat takový deníček
21.2.: 3kg dole Dnes jdu na rekondiční stoly, tak jsem zvědavá, jestli to bude mít nějaký účinek? Motivace č. 1 zeslábla, ale dostavila se motivace č. 3! 22.4.: pouze 5kg za celou dobu mého snažení. Bohužel to prostě rychleji nejde. Ke cvičení jsem si přidala ještě infra, tak se aspoň potím ve vlastní šťávě Motivaci mám jen č.2, chci prostě shodit ještě aspoň 5kg. Škoda, že to nejde rychleji, třeba tak rychle, jak jsem těch 10kg nabrala Ale musím vydržet
ahá,to je super,já mám motivaci-v plavkách u moře už nechci vypadat jako velryba
Tak k moři já se jen tak nedostanu, ale je fakt, že jestli se vysvleču někde, kde bude víc lidí, tak bych nemusela budit veřejné pohoršením tolika kily navíc
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru