Ahoj spolubojovnice s váhou napište, jak hubnete, jak vypadá váš den, co jíte, jak cvičíte a kolik se vám vaším způsobem podařilo schodit, máte nějaké osvědčené recepty na snídani, oběd i večeři, mám sice pár knížek o dietě a většina se týká dělené stravy, je pravda že když jsem ji dodržovala včetně pohybového programu, tak jsem během 2 měs schodila 8 kilo, ale dělenou stravu teď nechci, tak pište budu ráda za každý receptík, díky
Já třeba potřebuji nejen schodit pár přebytečných asi tak 8-10 kilo, ale potřebuji zpěvnit břicho, ale nemůžu svičit kl. cviky jako lehy sedy, ptž mě z toho akorát tak bolí záda , mohu si zpěvnit bříško i jiným způsobem? Chtěla bych začít chodit na zumbu, jako "mladá" jsem chodila do tanečnío kroužku, i jsem jeden čas tancovala ve vší slušnosti "u tyče" na diskotékách, tak že mi je tanec blízký, ale asi to bude pěkná fuška se někam dostat, ptž je to hit a tady je to všude zapykané .
Registrován: čtv 29. led 2009 12:18:39 Příspěvky: 26229 Bydliště: Č.Budějovice
Tak já na bříško necvičím,teda cíleně,ale tím,že jím menší porce,tak se ten bachor trochu zatahuje,ale na dvojdílný plavky už to nebude ,jinak jím aspoň 5-6x denně,po 2-3h,podle toho,jak mám hlad,tak 5x týdně šlapu na croosu 45min a mám dole skoro 9 kilo od Silvestra
_________________ Natálka je moje všechno _________________ na mateřské
Andry já jím podle těchto jídelníčků http://www.femina.cz/magazin/hubnuti/ji ... tyden.html je to docela vyvážená strava a cítím se potom dobře jinak teď jsem ve 3 týdnu a mám dole +-3kg a to zatím necvičím nějak se nemůžu dokopat. A o víkendu jsem hřešila. Jinak už jsme to jednou s manželem drželi a za těch 6 týdnů bylo 8kg dole ale ještě jsme jezdili na crosstrenažéru každý druhý den
Tak já na bříško necvičím,teda cíleně,ale tím,že jím menší porce,tak se ten bachor trochu zatahuje,ale na dvojdílný plavky už to nebude ,jinak jím aspoň 5-6x denně,po 2-3h,podle toho,jak mám hlad,tak 5x týdně šlapu na croosu 45min a mám dole skoro 9 kilo od Silvestra
Registrován: čtv 29. led 2009 12:18:39 Příspěvky: 26229 Bydliště: Č.Budějovice
sarah.27 píše:
koniprd píše:
NO SUPER, JEN TAK DÁL
no ještě 9 a jsem spokojená
_________________ Natálka je moje všechno _________________ na mateřské
NO SUPER, JEN TAK DÁL
no ještě 9 a jsem spokojená
FANDÍM TI A TEN CROOS MÁŠ DOMA NEBO NĚKAM DOCHÁZÍŠ?
Já třeba potřebuji nejen schodit pár přebytečných asi tak 8-10 kilo, ale potřebuji zpěvnit břicho, ale nemůžu svičit kl. cviky jako lehy sedy, ptž mě z toho akorát tak bolí záda , mohu si zpěvnit bříško i jiným způsobem? Chtěla bych začít chodit na zumbu, jako "mladá" jsem chodila do tanečnío kroužku, i jsem jeden čas tancovala ve vší slušnosti "u tyče" na diskotékách, tak že mi je tanec blízký, ale asi to bude pěkná fuška se někam dostat, ptž je to hit a tady je to všude zapykané .
asi to cvičíš blbě... zkoušej dál a pomalinku... nejspíš to taháš zády, taky jsem to dělala. Zvedej se po bedra, dál ne, dobře u toho dýchej. nejlpší je začít takové cviky s balonem. Jinak doporučuju plavání - šetří klouby a protáhneš se skvěle a posílíš celé tělo. POstupně se dopracovat ke km plavání a poté i víc atd.
Tak já jsem vynechala celkově pečivo a přílohy, jím co 2-3 h, hodně piju a jím vše jen dušené, ale teď už mám stažený žaludek, takže když mám chuť tak si dám trošičku něčeho po čem mě honí mlsná a s váhou to nic neudělá a 3x týdně chodím na body-spinning - je to fakt strašně super Mé výsledky od 6.1.2011 - 13 kg a původní velikost kalhot byla 48 Nyní jsem se NARVALA do 42 (tedy s elastenem) ale prostě je zapnu, sednu si v nich, ale až je budu mít, tak abych se v nich cítila, tak si je vezmu ven ale mám radost i z toho ale je to prostě o dřině, disciplíně a odříkání, ale když jsme se vyžraly, tka s tím musíme něc udělat............
_________________ Katka+Michaelka+Barborka _________________ Mám 2 krásné berušky Michaelku a Barborku, takže nyní jsem maminka na plný úvazek!!!!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru