nechci vám tady do toho moc kecat, ALE když čtu vaše nářky.... jak máte po dni kilo nahoře a pak zase 2 kila dole a pak se to zase o kilo vrátí nahoru...
VELIKÁ ZÁSADA DIET JE TA, ŽE NA VÁHU SE SMÍ STOUPAT MAXIMÁLNĚ 1 TÝDNĚ!!!!
Aby se předešlo právě těmto stresům z každého deka nahoru dolu...
Jinak vám všem držím palce, vydržte a určitě dosáhnete svého cíle
Tak nám do toho nekecej, žížalko Ono ti to nedá, když se fakt snažíš, jestli to mělo nějaký vliv na úbytek. Teda aspoň u mě
Hele, já jsem sice žížalka, ale taky jsem měla období, kdy jsem měla o 12 kilo víc než teď a to nemyslím těhotenství, bylo mi 18 a vrátila jsem se vyloženě vyžraná z Anglie! Já vím, že se chcete kontrolovat, ale je to špatně...
Registrován: čtv 29. led 2009 12:18:39 Příspěvky: 26229 Bydliště: Č.Budějovice
Děkuji,ale ono je to tak ,že se člověk-tlustej nemůže dočkat ,až ubyde ňáký to kilo nebo aspoň deko a tu váhu hypnotizuje,někdo každý den,někdo i víckrát denně,což je ještě horší,protože večer má každý víc než ráno,já se vážím v sobotu,vždycky se na sobotu těším,kolik tam bude ,ale někdy neodolám a vlezu tam i v týdnu
_________________ Natálka je moje všechno _________________ na mateřské
Registrován: čtv 29. led 2009 12:18:39 Příspěvky: 26229 Bydliště: Č.Budějovice
PjóDatlé píše:
marthy1 píše:
Tak nám do toho nekecej, žížalko Ono ti to nedá, když se fakt snažíš, jestli to mělo nějaký vliv na úbytek. Teda aspoň u mě
Hele, já jsem sice žížalka, ale taky jsem měla období, kdy jsem měla o 12 kilo víc než teď a to nemyslím těhotenství, bylo mi 18 a vrátila jsem se vyloženě vyžraná z Anglie! Já vím, že se chcete kontrolovat, ale je to špatně...
A máš fotku,když jsi byla trošku vypasenější???
_________________ Natálka je moje všechno _________________ na mateřské
Tak já to posunu ob den a postupně začnu přidávat Takový velký skok bych nezvládla najednou
Děkuji,ale ono je to tak ,že se člověk-tlustej nemůže dočkat ,až ubyde ňáký to kilo nebo aspoň deko a tu váhu hypnotizuje,někdo každý den,někdo i víckrát denně,což je ještě horší,protože večer má každý víc než ráno,já se vážím v sobotu,vždycky se na sobotu těším,kolik tam bude ,ale někdy neodolám a vlezu tam i v týdnu
Jani, já to znám, já na váhu lezla každý den teď po těhu, to jsem jí taky hypnotizovala a těšila se na každé ráno...
Ale pro dietáře je to špatně, ty to děláš dobře! Jednou týdně ve stejnou dobu je ideální
Tak já to posunu ob den a postupně začnu přidávat Takový velký skok bych nezvládla najednou
A máš fotku,když jsi byla trošku vypasenější???
nemám jí v pc, protože tehdá jsem ještě digitál neměla, ale večer jí zkusim naskenovat
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru