Ahoj, prosim Vas mate nekdo zkusenost s nakupovanim vecicek online? Nasla jsem par obchodu a moc hezkejch vecicek pres hyperzbozi.cz, ale bojim se trochu nakupovat oblecky online.
Já nakupuju hodně přes laclík.cz V pondělí a ve čtvrtek je vždy přidané nové zboží, až měsíc ho můžeš mít rezervované a pak když si třeba naskládáš víc věcí, tak si to necháš poslat Někdy to sedí perfektně, někdy to velikosti moc neodpovídá, ale dá se to vrátit a nebo to někomu v okolí rozdám. Jsou u všeho i rozměry.
Registrován: pát 25. čer 2010 19:59:43 Příspěvky: 180 Bydliště: Praha
Michaela píše:
Ahoj, prosim Vas mate nekdo zkusenost s nakupovanim vecicek online? Nasla jsem par obchodu a moc hezkejch vecicek pres hyperzbozi.cz, ale bojim se trochu nakupovat oblecky online.
Tak trochu reklama, že?
Registrován: čtv 29. led 2009 15:46:10 Příspěvky: 2040 Bydliště: H.K.
Koláčkovi píše:
Michaela píše:
Já nakupuju online pořád, občas se mi stalo, že mi třeba něco nesedělo, ale dneska už obchody moc nedělají problémy s výměnou zboží, prostě jim to pošleš zpátky a oni ti pošlu jinou velikost nebo vrátí peníze.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru