máme plátěnky a pak ještě koupim ty děrovaný a pak máme ještě klasika sandálky ema to stejně všechno strašně rychle ničí takže za měsíc může být všechno jinak
no my máme taky botasky ale má je hrozně odřený z odrážedla,tak chci aby měl náký ještě do města a nevím jaký:(
_________________ _________________ Jsem štastná maminka!
Registrován: stř 28. led 2009 17:37:14 Příspěvky: 13266 Bydliště: Plzeňský kraj - Planá
janina.55 píše:
Ivculka píše:
Malej má zatím plné, ale chci asi příští měsíc koupit ještě ty děrované, přesně ty, co myslíš ty, protože když teď bylo teplo, tak měl malý spocený nožičky
no právě,já je chci jít koupit dnes tak nevím jaké ale asi ty děrované co?
No nevím, dneska je u nás třeba hnusně, sem tam prší, takže to na jenom děrovaný ještě nevidim, myslim, že plný byste ještě unosili a jaké nosí teď?
my mame derovane i dvoje plne......pac ten nas rafan,dycky nekde vymete kaluze ,takze prezouvam 2xdenne .....
no to Maty taky,tak já nevím,musím mu koupit jen jedny:(
ja mam nastesti po Terezce,kvalitni....byly jako novy a druhy sem mu koupila tenisky.No a ty derovany,stejne jeste moc nenosime,me prijde,ze je jeste od zeme na sandalky zima.
_________________ Kdo jinému jámu jámu,sám do ní sám.......
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru