No já nevím, ale mně zas wolf nepřijde vůbec špatnej. Někkterý věci mají moc pěkný. Teď jsem viděla krásný bundy od Kuga. My máme od Kuga jedny zateplený šusťáky a tričko. Nejsou to žádný super pecky, ale pěný to je
No já nevím, ale mně zas wolf nepřijde vůbec špatnej. Někkterý věci mají moc pěkný. Teď jsem viděla krásný bundy od Kuga. My máme od Kuga jedny zateplený šusťáky a tričko. Nejsou to žádný super pecky, ale pěný to je
na obrázku ty věci vypadají moc pěkně, nepotřbuju mít next, ale zase nechci, aby po jednom praní z toho byla hadra.
tak ted nevím. To jste mi teda dali brouka do hlavy. Ach jo. Nejlepší by bylo to vidět na živo, co?
tak tak. Já si to radši vyhlídnu v krámě, ošahám, otěžkám, vyzkouším a pak objednám z netu
no jo ale ted babo rad, kde to tady mají.
Zkus takový ty menší spíš soukromý krámky, snad budeš úspěšná
no kamarádka mi říkala o jednom ale mám ho dost z ruky, no jedině že bych tam zajela autem, uvidíme. však nehoří a naháý chodit taky nebude, ale děkuji za radu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru