něco máme,ale johanka má široké ramena a tak její velikost i o číslo větší jí je úzká přes ramena ale kalhoty o.k
no tak to se budu modlit, protože Justý taky není nijaký střízlík. No uvidíme...díky Jani
jsem zapomněla pochválit oblečení ,krásná¨é,hlavně ta bundička,miluju fialovou,hele kdyby něco,já ji koupím Justýnka je určo větší jak Johča,ta má stěží 90 cm ,ale nesmíš to říct mému muži
No nevím, Justýna má 101 cm, takže bych to na Johanku tipla až tak za 2 roky ale když tak na tebe budu myslet
_________________ _________________ Učitelka TV/Ze na mateřské dovolené
Registrován: pon 02. úno 2009 10:03:59 Příspěvky: 8392 Bydliště: Praha
Ajko, Topolino je taky má oblíbená značka... Máme snad všechno - bundou počínaje, trikama a šatičkama konče Jsem naprosto spokojená, zatím jsem nenarazila na nic co by se mi nelíbilo. Jen mi přijde, že Topolino je velikostně o kousek větší než jiné značky. Kamča má třeba šaty vel.92 a jsou jí zatím ještě větší, přestože už nosí 92-98
_________________ _________________ manželova osobní sekretářka
viz moje www
Ajko, Topolino je taky má oblíbená značka... Máme snad všechno - bundou počínaje, trikama a šatičkama konče Jsem naprosto spokojená, zatím jsem nenarazila na nic co by se mi nelíbilo. Jen mi přijde, že Topolino je velikostně o kousek větší než jiné značky. Kamča má třeba šaty vel.92 a jsou jí zatím ještě větší, přestože už nosí 92-98
Jejda, tak mi v tom oba budou asi plavat, vzala jsem vše o číslo větší No uvidíme. Ale díky moc
_________________ _________________ Učitelka TV/Ze na mateřské dovolené
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru