Jestli jsi byla uz na tom druhym uzv v 2.trimestru a je vse v poradku, tak urcite nakupuj. Nekteri uz nakupuji daleko driv Ty ale mas stejne vetsinu po Jarouskovi, ne?
Nemam to nejmensi... Na jakem velkem 2 myslis, ja byla ted pred tydnem na velkem UZ a vse v poradku, dalsi se dela ve 30tydnu?
jj, myslim ten okolo 22tt. Me totiz dopadl spatne, tak jsem rada, ze jsem nic zatim nenakupovala. Chtela jsem cekat az bych vedela pohlavi. Ale ty bys stejne nakupovala jen tech par kousku - tech nejmensich. Tim ze mas vetsinu po Jarouskovi jsem myslela i treba postylku atd.
jj vim co se ti prihodila, z toho duvodu jsem take cekala. jj mam vse, jen kocarek chybi
_________________ _________________ Materska je moje povolani :-)
Určitě není brzy. Já mám tedy vše po Honýsovi a co nemám, budu kupovat až později, to jsou jen asi tři věci, takže kvůli záruce hlavně to chci koupit až na konci, jinak bych taky nakupovala nějaký hadříky, mít to jinak, ale že jsme takový šikuli, nemusím kupovat nic
jak jinak? jako kdyby ste věděli že je to holčička jo
Jinak, jako kdyby se měl prcek narodit třeba na zimu nebo léto, takhle se narodí v září, takže počásko bude cca stejné, takže i hadříky a velikosti A vzhldem k tomu, že ani u Honýse jsme nevěděli, co čekáme, tak máme samý neutrální barvičky. Kdyby se náhodou narodila holčička, tak si pak nějakou tu sladkou růžovou koupím
Kočko, to je jasný,že ho prodávají...myslím,že moc nepojezdili... Tenhle typ má ty přední kolečka jako nákupní vozík v supermarketu... Pořád se to seká.....ne,ne,ne.....nebrat!!!!
mě se teda ani ten podvozek nelíbí
Je děsnej viď ...to se nějak Taku nepovedlo....
to je fakt děs ale můj kočárek tako gt je suprový a lehoučky já už chci jezdit
Kočko, to je jasný,že ho prodávají...myslím,že moc nepojezdili... Tenhle typ má ty přední kolečka jako nákupní vozík v supermarketu... Pořád se to seká.....ne,ne,ne.....nebrat!!!!
jj ten je bez chybičky ....dočkáš se. ..a těším se na foto!!!
_________________ _________________ na mateřské :) S Milánkem a Štěpánkou!
jj foto s Pavlikem ono už to uteče,akorát se mi nelíbí moc ten žlutý a modrý,ale zelený a červený jsou super barvičky
jj foto s Pavlikem ono už to uteče,akorát se mi nelíbí moc ten žlutý a modrý,ale zelený a červený jsou super barvičky
jj zelený je podle mě NEJ!!!
_________________ _________________ na mateřské :) S Milánkem a Štěpánkou!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru