Není Veru, jdi do toho . A budete mít chlapečka viď? Tak toho tolik kupovat nemusíš, ale něco krásného nového určo ano. To si ten prďolka malej zaslouží
jj Marti, chlapecek Urcite dostane neco noveho. uz mam vyhledle krasne kalhoty....
_________________ _________________ Materska je moje povolani :-)
Kočko, to je jasný,že ho prodávají...myslím,že moc nepojezdili... Tenhle typ má ty přední kolečka jako nákupní vozík v supermarketu... Pořád se to seká.....ne,ne,ne.....nebrat!!!!
ty jo, jakto ze to tak poznas.... Stejne te pak budu otravovat az to bude uplne aktualni Pocitej s tim... Skoda ze bydlis takkkkk dalekoooooooooooooooo
Já bych Tě taky moc ráda poznala... Jen otravuj.,..budu ráda!!!
Skoda ze se nechystam do Pisku
Právě .....ještě když si těhulka ...jen na sebe dávej pozor!
Ale v lete se chystame mozna do Budejic ke Koniprdikovi....
_________________ Natálka je moje všechno _________________ na mateřské
Veru, já už oblečky všechny mám. Něco mám po Mikuldovi, ale trochu jsem to taky musela doplnit, protože budou úplně naopak v ročních obdobích. To ty máš taky tak, že? Udělala jsem si radost a něco nakoupila na MMB. Na oblečení už nic nekupuju Ještě mi chybí zavinovačka a podložka na přebalovák. To jsme zničili. No a plíny a tak, to budu kupovat až fakt těsně před porodem
Zuzi, jj Jarousek byl na jaro, matyasek na podzim, nemam ty nejmensi vecicky, pak se to nejak podda. A kocarek a pak kosmetiku a to taky az ke konci tehu . A hodne toho budu mit od me milovane Alenky Mocove
Tak si užij nakupování. Mně to teda hrozně baví A pak si to furt dokola prohlížím a říkám si, jaký to mimčo asi bude a že to snad ani není možný, že ho do toho obleču...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru