Registrován: stř 28. led 2009 18:27:10 Příspěvky: 1852 Bydliště: Brno
Jestli jsi byla uz na tom druhym uzv v 2.trimestru a je vse v poradku, tak urcite nakupuj. Nekteri uz nakupuji daleko driv Ty ale mas stejne vetsinu po Jarouskovi, ne?
to vis, ze ne a mas po jarouskovi? ja toho teda moc nekupovala, spis doplnila, pac byla kazda v jinym rocnim obdodi...
po jarouskovi nemam prave to nejmensi.... Jarousek byl na jare a Matyasek na podzim takze jiny druh zakladniho budu potrebovat, a nasla jsem super vecicky na MMA, nechci zase kupovat moc uplne novych veci... to koupim jen do porodnice
_________________ _________________ Materska je moje povolani :-)
Jestli jsi byla uz na tom druhym uzv v 2.trimestru a je vse v poradku, tak urcite nakupuj. Nekteri uz nakupuji daleko driv Ty ale mas stejne vetsinu po Jarouskovi, ne?
Nemam to nejmensi... Na jakem velkem 2 myslis, ja byla ted pred tydnem na velkem UZ a vse v poradku, dalsi se dela ve 30tydnu?
_________________ _________________ Materska je moje povolani :-)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru