Tak jsem zase po dlouhé době tady, co mám krámek tak nestíhám absolutně nic... Na mých stránkách na MMB najdete spoutu krásných věciček s dílny TOPOLINA - podzim je tu co by dup, tak mrkněte!!!! http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=165179
Kdyby se vám něco zamlouvalo, nezapomeňte napsat nick a a že jste z E-těhu, pro vás je poštovné jen 37,- Kč!
Registrován: stř 04. úno 2009 19:33:05 Příspěvky: 9727 Bydliště: Praha
Katka píše:
Majkýsková píše:
Katka píše:
Majkýsková píše:
Hmmm, super.
Já se tam raději ani nedívám.
No já jen nakoukla a připomněla mi to, že budem na podzim potřebovat vestu. Ale jinak snad vše máme. Kromě bot, no, ty mě taky čekaj.
Já doufám, že boty nám budou, teď v té kose v nich chodlila v pohodě.
Jako my se taky zatím do nich nasoukáme, ale na sandálkách vidím, jak mu za měsíc vyrostla noha a nevim nevim, jestli se do těch podzimních pak ještě vejde, aby ho netlačily. Uvidíme, no. Jako trošku doufám, že mu budou a že budu muset kupovat jen na zimu.
No já jen nakoukla a připomněla mi to, že budem na podzim potřebovat vestu. Ale jinak snad vše máme. Kromě bot, no, ty mě taky čekaj.
Jako my se taky zatím do nich nasoukáme, ale na sandálkách vidím, jak mu za měsíc vyrostla noha a nevim nevim, jestli se do těch podzimních pak ještě vejde, aby ho netlačily. Uvidíme, no. Jako trošku doufám, že mu budou a že budu muset kupovat jen na zimu.
No jo,já možná taky budu kupovat,protože je to stejné číslo jako sandálky,ale taky jí už možná budou těsné,dlouho jsem to nezkoušela
Registrován: stř 04. úno 2009 19:33:05 Příspěvky: 9727 Bydliště: Praha
Katka píše:
Majkýsková píše:
Katka píše:
Majkýsková píše:
Katka píše:
Majkýsková píše:
Hmmm, super.
Já se tam raději ani nedívám.
No jo,já možná taky budu kupovat,protože je to stejné číslo jako sandálky,ale taky jí už možná budou těsné,dlouho jsem to nezkoušela
Máme to stejně a fakt se bojim, že kupujem za měsíc botky.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru