koukám na ty soupravy, hodně je jich z toho TCM, pak z HMka. Sleduju v aukci tu fialovou, a je tam za 600 už jednu zimu požívaná. a našla jsem že jí prodávají za skoro tu samou cenu úplně novou. Myslíte že to není žádny podvod?? jinak bych jí brala malé hned
no je super a ta cena je taky super! Já bych asi neváhala... a je to hvězda, nebo ne? Já se v MMB nevyznám.
má * ověřený obchodník, tak asi by to mělo být v pohodě. Nechápu jak můžou použitou prodávat za třeba 700 a novou jen o pár kaček levněji. Myslím že určo hned až přijdou penízky objednávám. I když nevím s velikostí má jen 86/92 ale tak malá je malinká a ještě navíc si myslím že ty velikosti jsou větší. malá má ted 89cm asi
no je super a ta cena je taky super! Já bych asi neváhala... a je to hvězda, nebo ne? Já se v MMB nevyznám.
má * ověřený obchodník, tak asi by to mělo být v pohodě. Nechápu jak můžou použitou prodávat za třeba 700 a novou jen o pár kaček levněji. Myslím že určo hned až přijdou penízky objednávám. I když nevím s velikostí má jen 86/92 ale tak malá je malinká a ještě navíc si myslím že ty velikosti jsou větší. malá má ted 89cm asi
hmmm, to bych asi riskla. I s tou velikostí myslím. Když nebude, tak myslím, že ji udáš...
Registrován: stř 04. bře 2009 1:25:54 Příspěvky: 5012 Bydliště: Německo
mozny to je s tou cenou, ja taky spoustu veci kupuju od TCM tu mame treba extra obchod na lonsky modely a to je cenove kolem 50% dolu i vic. To samy HM nebo CA, pokud to mas najety tak sezenes fakt levne. a kdyz nekdo draze koupil tak asi chce taky neco vydelat, no.
Registrován: pon 02. úno 2009 10:03:59 Příspěvky: 8392 Bydliště: Praha
Maminka22 píše:
Effka píše:
myslím, že bude malé o dost větší, alespoň bunda. Synovec má 93 cm - a bunda mu je akorát, a kalhoty jsou už menší. Bohužel ta další velikost je i pro něj obrovská
_________________ _________________ manželova osobní sekretářka
viz moje www
myslím, že bude malé o dost větší, alespoň bunda. Synovec má 93 cm - a bunda mu je akorát, a kalhoty jsou už menší. Bohužel ta další velikost je i pro něj obrovská
no s bundou počítám, snad v ní nebude plavat a kalhoty by měly vydržet
mozny to je s tou cenou, ja taky spoustu veci kupuju od TCM tu mame treba extra obchod na lonsky modely a to je cenove kolem 50% dolu i vic. To samy HM nebo CA, pokud to mas najety tak sezenes fakt levne. a kdyz nekdo draze koupil tak asi chce taky neco vydelat, no.
Registrován: stř 04. úno 2009 22:42:08 Příspěvky: 2403 Bydliště: Praha
Maminka22 píše:
bonparka píše:
Škoda že nevím kde ten obchod je nejblíž
TCM je značka firmy Tchibo. Mají skoro v každém nákupním centru svoji prodejnu, ale vždy týden prodávají aktuální nabídku - mrkni na www.tchibo.cz. Dětské věci tam teď v nabídce nejsou, ale měly by být snad koncem září. Jinak ta cena myslím odpovídá, jsou to pěkné věci.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru