Registrován: pát 30. led 2009 10:54:34 Příspěvky: 9872 Bydliště: Praha
Ahoj holky,bydlíte někdo v 1+1 se dvěma dětma? Máme malé mistnosti a strašně moc věcí nevim jak budem řešit spaní atd...... Napadlo mě,že Terince koupim zvýšenou postel.....nejsem si pořád jistá. Co myslíte??? http://www.abcnabytek.cz/categories/pos ... ducts/1046
_________________ _________________ Staram se o naší Terinku a Sebastiana ♥
máme zvýšenou akorát furt vhuru nohama pan tata řiká že je na otočení Ema ještě malá, ale ta postel má tak 140 na výšku takže mi to moc vysoký nepřijde no ale sama ji neotočim :) přes nohy jsou v současné době nebasa :)
_________________ _________________ Naše země je v ohrožení!kdyby jsme byly muži, bavíme se o tom jak za svou zemi položíme život, ale protože jsem ženy, můžeme se bavit jen o to že se za svou zemi položíme na záda....osud s námi hraje šachy, teprve když je pozdě zjistíte, že celou dobu používá dvě královny...osud vždycky vyhrává (tedy pokud se lidé drží pravidel)
grapas píše:
máme zvýšenou akorát furt vhuru nohama pan tata řiká že je na otočení Ema ještě malá, ale ta postel má tak 140 na výšku takže mi to moc vysoký nepřijde no ale sama ji neotočim :) přes nohy jsou v současné době nebasa :)
tyhle mají třeba jenom 120cm......to se mi zdá ok.
ta naše má 140 i s postranicema taky mi to přijde ok ale počkáme teda do léta to už ji budou 4 máme taky moc málo místa a tohle nám hodně uleví
_________________ _________________ Naše země je v ohrožení!kdyby jsme byly muži, bavíme se o tom jak za svou zemi položíme život, ale protože jsem ženy, můžeme se bavit jen o to že se za svou zemi položíme na záda....osud s námi hraje šachy, teprve když je pozdě zjistíte, že celou dobu používá dvě královny...osud vždycky vyhrává (tedy pokud se lidé drží pravidel)
grapas píše:
terinka píše:
grapas píše:
ta naše má 140 i s postranicema taky mi to přijde ok ale počkáme teda do léta to už ji budou 4 máme taky moc málo místa a tohle nám hodně uleví
no terinku bych tam dala tak až v dubnu......já furt nevim jak tady řešit ten prostor je to katastrofa
Já bych se toho nebála. Jsou nízké a na pár dní jí tam nasteleš když tak peřiny, když budeš mít pochybnosti, ale myslím, že s těma zábranama to bude ok.
Moje švagrová tu vyvýšenou postel kupovala pro dceru. Mají ložnici a dětský pokoj dohromady. Malá tam spává asi od dvou a půl a šla tam přímo z dětské postýlky. Prostor pod postelí využili na hračky, odrážedla, kočárek pro panenku.... hrát se v tom prostoru nějak moc nedá, je to nízké a malá nepřemýšlí, že se nemůže narovnat. Mají tuším tuhle http://www.sconto.cz/cz/produkty/patrov ... 0872070-xx ale bez těch stahovacích závěsů dole. Myslím, že jsou spokojeni, mají ji už dva roky, akorát jsem od nich slyšela, že už jim malá v noci přepadla, protože se hodně převrací, tak ji dávají spát ke zdi a na kraj dají ještě jako zábranu polštáře. Ale jinak výška postele je super, krásně se k dítěti dostaneš. Ale přiznám se, že já bych na tom malou (skoro 3 a půl) spát nenechala. Dělá pořád blbosti a bála bych se, že spadne jak poleze dolů. My jsme koupily patrovky (složené ze dvou samostatných postelí), malá spává dole, pod postelí jsou krabice s hračkami a horní postel jsme využili jako úložný prostor. Zatím. Až holky povyrostou, budeme potřebovat obě postele.
_________________ _________________ doma s Klárkou a Markétkou
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru