_________________ _________________ Naše země je v ohrožení!kdyby jsme byly muži, bavíme se o tom jak za svou zemi položíme život, ale protože jsem ženy, můžeme se bavit jen o to že se za svou zemi položíme na záda....osud s námi hraje šachy, teprve když je pozdě zjistíte, že celou dobu používá dvě královny...osud vždycky vyhrává (tedy pokud se lidé drží pravidel)
bojim že ne ale prej by to chtěl zkusit o víkendu mmch kapsář stále nevisí ten prej taky o víkendu to se chudák asi strhá
_________________ _________________ Naše země je v ohrožení!kdyby jsme byly muži, bavíme se o tom jak za svou zemi položíme život, ale protože jsem ženy, můžeme se bavit jen o to že se za svou zemi položíme na záda....osud s námi hraje šachy, teprve když je pozdě zjistíte, že celou dobu používá dvě královny...osud vždycky vyhrává (tedy pokud se lidé drží pravidel)
pravděpodobně sem na něj zvědavá prej se na to vrhne příští víkend a udělá i všechny ostatní resty ale myslim že za ten tejden ho kutivá přejde a zas z toho bude nula nula prd
Předmět příspěvku: Re: tohle nám tatínek slíbil vyrobit
Napsal: pát 11. úno 2011 20:46:52
Registrován: sob 31. led 2009 22:39:33 Příspěvky: 2346 Bydliště: Nepomuk
grapas píše:
http://www.instructables.com/id/How-to-make-a-functional-childrens-coloring-table/ skvělej nápad ze stolečku z ikea jen s jeho dodacíma lhutama se bojim že to ema dostane tak v pubertě
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru