Předmět příspěvku: Re: Kettynko a ostatní-teploměr:-)))
Napsal: pát 12. čer 2009 8:42:59
Registrován: sob 31. led 2009 20:35:40 Příspěvky: 12112 Bydliště: Ústí nad Labem
Eva80 píše:
ivana-kopecka píše:
Ahoj Evi já taky používám ten digitální ale mě se zdá že taky měří jak chce
no mě taky buď je podchlazená nebo má horečku a v uchu a na čele měří jinak Tak měřím rychlobežkou digitální ta je snad dobrá Jenže ji ten konečník nechci trápit když ji to vadí a teď má teplotu tak zase musíme měřit
a dát si jí na klín a měřit v podpaží? Já mám děti na tohle zlatý, fakt sami drží, že se s nima neperu.
ja velká tak ji to dej pod paždí nech si ji na klíně ručičku přidrž a něco ji povídej já malý teplotu nikdy neměřila v zadku
_________________ _________________ Naše země je v ohrožení!kdyby jsme byly muži, bavíme se o tom jak za svou zemi položíme život, ale protože jsem ženy, můžeme se bavit jen o to že se za svou zemi položíme na záda....osud s námi hraje šachy, teprve když je pozdě zjistíte, že celou dobu používá dvě královny...osud vždycky vyhrává (tedy pokud se lidé drží pravidel)
Předmět příspěvku: Re: Kettynko a ostatní-teploměr:-)))
Napsal: pát 12. čer 2009 9:29:37
Registrován: sob 21. úno 2009 20:40:48 Příspěvky: 8319 Bydliště: Chotětov
lifty píše:
Eva80 píše:
ivana-kopecka píše:
Ahoj Evi já taky používám ten digitální ale mě se zdá že taky měří jak chce
no mě taky buď je podchlazená nebo má horečku a v uchu a na čele měří jinak Tak měřím rychlobežkou digitální ta je snad dobrá Jenže ji ten konečník nechci trápit když ji to vadí a teď má teplotu tak zase musíme měřit
a dát si jí na klín a měřit v podpaží? Já mám děti na tohle zlatý, fakt sami drží, že se s nima neperu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru