Justýna na něm jezdí od jara (2 a čtvrt roku) a fakt se na tom naučila a mohu jen doporučit . Máme to teda bez ruční brzdy, ale co jsem viděla, tak ji stejně ti prcci nezvládnou zmáčknout.
jj Adámek má podobné a řádí na tom jako blázen. My teda máme s brzdou a když mu to řeknu tak s ní zabrzdí ale jinak brzdí stejně nohama
Justýna na něm jezdí od jara (2 a čtvrt roku) a fakt se na tom naučila a mohu jen doporučit . Máme to teda bez ruční brzdy, ale co jsem viděla, tak ji stejně ti prcci nezvládnou zmáčknout.
jj Adámek má podobné a řádí na tom jako blázen. My teda máme s brzdou a když mu to řeknu tak s ní zabrzdí ale jinak brzdí stejně nohama
Přesně tak, je to pohodlnější a hlavně rychlejší i pro mě
_________________ _________________ Učitelka TV/Ze na mateřské dovolené
Pechy, není špatný, jen na něj podle mně Honý nedosáhne. Nejmenší výška sedla je 40 cm, a to je fakt hodně. Pokud Honý neměří těch 95 cm. My máme nejmenší výšku sedla 34 cm a teď ji má MIkuláš tak na 37 cm a měří 92 cm. Tak to bude mít na pozdějí. Jo a já jsem zvolila nafukovací kolečka, protože jsou pohodlnější. Ale tyhle se zas nemusí dofukovat a nepíchneš
Tak nakonec jsme vybrali něco jiného, co jsme už zkoušeli - bude to Muff - myslím, že tak se to jmenuje. First bike je hezký, ale docela drahý
Muffíka máme a je super. Zvažovala jsem to fakt dlouho a nakonec jsem se rozhodla pro něj. First bike má nevýhodu, že se na něm nedají zvedat řidítka. Sedlo sice zvedneš, ale řidítka ne. A je 2x dražší. MIkulda je s ním spokojenej. Drandí jak ďábel
Tak nakonec jsme vybrali něco jiného, co jsme už zkoušeli - bude to Muff - myslím, že tak se to jmenuje. First bike je hezký, ale docela drahý
Muffíka máme a je super. Zvažovala jsem to fakt dlouho a nakonec jsem se rozhodla pro něj. First bike má nevýhodu, že se na něm nedají zvedat řidítka. Sedlo sice zvedneš, ale řidítka ne. A je 2x dražší. MIkulda je s ním spokojenej. Drandí jak ďábel
Nám sice odrážedlo kupuje máma, ale za 2,5 by mi ho prostě nekoupila, takže first bike prostě nehrozí a muffíka máme odzkoušeného, to jsem ráda, že jste spokojeni
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru