Tak porad premyslim co ji dame za 14dni k tomu svatku a vcera u zname si hooodne hrala se stoleckej Fisher Price. Ja o nem uvazuju uz pul roku ale vahala jsem. Jenze ji to fakt bavilo. Myslite, ze je to dobry darek? Mate to nekdo a co na nej vase deti?
vypadá hezky nemáme, ale holky tady určo ano, ale všechny takové hračky časem omrzí
My už ho máme od 1.10.-dostal ho k narozeninám-teda ten co jsem sem dávala ten dkaz a Honzíka pořád baví-hlavně, když za ním přijede kamarádka to se předvádí a hraje si ještě víc Jo a ten náš seještě otočí ta deska a je tam stavebnce, takže jen tak neomrzí
_________________ _________________ zdravotní sestra a nyní na mateřské
Naposledy upravil JaninkaU dne sob 23. led 2010 20:31:14, celkově upraveno 1
Předmět příspěvku: Re: Darek pro Vercunku k svatku
Napsal: sob 23. led 2010 20:48:14
Registrován: čtv 29. led 2009 0:30:57 Příspěvky: 17079 Bydliště: Zlín
my nemáme tendle, ale jiný od chicca...ale už jsme ho schovali. Na vánoce dostal tolik hraček že jsme ho zabalili - a třeba ho časem zase vytáhnem...není místo a je to strašné štragadlo jinak by Vojtu určitě bavil pořád....měl ho od 10měsíců, jenže jsme mu vyndali baterky potřebovali jsme je do jiné hračky-myslím si že todle neomrzí dět až tak rychle ako všichni ti pejskové, želvy, mluvící hrnce a podobně...
Napsal: sob 23. led 2010 21:05:49
Registrován: čtv 29. led 2009 9:12:49 Příspěvky: 4101 Bydliště: Brno
Anetka si s tím vyhraje hodně když jsme v baby kavárně. Já bych ti ho mohla prodat za 1600,- Jinak co říkáš na http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=25955012&tab=0 Ten stoleček má od kamarádky neteře a dokonce si s tím vyhrají i teď a to jedna půjde do školy a druhé jsou myslím 4. A jestli to tu můžu říct, má ho ode mě i Katka. Dala bych ti na něj slevu.
Napsal: sob 23. led 2010 21:36:49
Registrován: stř 28. led 2009 18:27:10 Příspěvky: 1852 Bydliště: Brno
Lukin si s tim hodne vyhral nez zacal chodit. Stal u toho a mackal a hral si s tim. Vydrzelo mu to docela dlouho. Ale ted si toho uz nevsimne. Nevim jestli na to uz neni Verca velka?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru