Verča má ve středu narozeniny. Manžel bude dělat prase v sobotu jako na oslavu. Já ty akce moc nemusim, všichni ožralý, pro malou to stejně neni, spíš divadlo pro známý. Takže jsme se doma chytli a já prostě nejedu a budu doma. Jenže mrzelo by mě, kdybych s malinkou nemohla oslavit její narozeniny taky. Tak mě napadlo jí udělat dort přímo na středu, vyzdobit jí pokoj než ráno vstane. Dárek pro ní ještě nemam, objednala jsem jí ho přes net a přijde až po narozeninách. Tak bych chtěla znát váš názor, jestli si myslíte, že bude mít radost jenom z dortu, možná bych koupila nějakou blbost, aby aspoň něco dostala. Pak bych jí vzala do domu pohádek a povozit na koni, prostě takový den zážitků. Ale jestli to neni blbý oslavovat jen ona a já. Co myslíte? Je mi jasný, že celá rodina mě sežere, ale je mi to jedno.
U nás od malička oslava = dort (to že dostane dárky je věc druhá), ale prostě se snažím, aby měl radost z dortu a zážitků než z darů, takže já ti to schvaluju! A na dáreček se aspoň bude těšit :)
_________________ Martii a Adii _________________ bobíškovo mamíšek :)
MarcelaK píše:
Monča.K píše:
já bych rozhodně nebyla s takovým kokotem, když se nedokážete domluvit ani na narozeninách malé
jsi to zabila opět jinak souhlasím
musím s váma souhlasit, přijde mě, že to chce spíš využít na chlastačku pro sebe a holka mu je úplně šumák.Ani já bych teda nechtěla být s chlapem, co spíš hledí na sebe, ale narozky by měl sám od sebe chtít být s váma a s malou, tohle je divný.Udělej si to podle sebe, věnuj seVerče, udělejte si spolu super den, jeho škoda
_________________ url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] _________________ Plně vytížená maminka
Registrován: sob 31. led 2009 22:02:17 Příspěvky: 18803 Bydliště: Mladá Boleslav
Renatamor píše:
MarcelaK píše:
Monča.K píše:
já bych rozhodně nebyla s takovým kokotem, když se nedokážete domluvit ani na narozeninách malé
musím s váma souhlasit, přijde mě, že to chce spíš využít na chlastačku pro sebe a holka mu je úplně šumák.Ani já bych teda nechtěla být s chlapem, co spíš hledí na sebe, ale narozky by měl sám od sebe chtít být s váma a s malou, tohle je divný.Udělej si to podle sebe, věnuj seVerče, udělejte si spolu super den, jeho škoda
No, já nevím. Tady je to spíš o dohodě. Já na té oslavě nevidím nic špatného. Minulý týden jsme byli u kamaráda- na sudu, na kejtě a taky slavili jeho drery narozeninky. Bylo tam hodně lidí i dětiček (které si pohrály). Malá dostala spoustu dárků a dospělí popíjeli. Nevidím na tom nic. Ale jasně, že na to má každý jiný názor. Ale když už tatínek organizuje takovou oslavu pro malou, tak by se tam Terčí s Verunkou měla dostavit- aspoň na chvíli...
Registrován: čtv 29. led 2009 0:30:57 Příspěvky: 17079 Bydliště: Zlín
janka.82 píše:
Renatamor píše:
MarcelaK píše:
Monča.K píše:
No, já nevím. Tady je to spíš o dohodě. Já na té oslavě nevidím nic špatného. Minulý týden jsme byli u kamaráda- na sudu, na kejtě a taky slavili jeho drery narozeninky. Bylo tam hodně lidí i dětiček (které si pohrály). Malá dostala spoustu dárků a dospělí popíjeli. Nevidím na tom nic. Ale jasně, že na to má každý jiný názor. Ale když už tatínek organizuje takovou oslavu pro malou, tak by se tam Terčí s Verunkou měla dostavit- aspoň na chvíli...
jako na tu bečku mám názor takový jako ty Jani...páč já nevidím nic špatného na tom že se oslaví takhle ve velkém stylu narozky Verči...nevidím důvod proč nenechat Verču u babičky a Terka tam najde s chlapem sama když je to tedy jen pro dospěláky....co je špatnýho na tom zapít narozeniny dítěte....mě teda by to za to stálo....stojí mě to za to a budou mě za to stát každé propité hektolitry piva...páč mám co slavit... každý to ale vidí jinak no....ale pokud jim to neklape spolu, tak to je jasný že tam nechce jít...
Registrován: sob 31. led 2009 23:46:09 Příspěvky: 6278 Bydliště: Týnec nad Sázavou
ahojky, chapu, ze se ti nechce nicmene ja osobne bych sla, alespon na chvili, kvuli male, aby ji to nebylo divne, ze neni s tatkou a tak... a pak bych udelala male oslavu jak pises. dort se ji bude urcite libit, k tomu kup neco maleho a ten vetsi darecek bude mit az po narozkach, no, oni to deti tak neresi
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru