Předmět příspěvku: Re: UFO - golfky za fajn cenu! :-)
Napsal: stř 09. čer 2010 10:22:52
Registrován: sob 31. led 2009 22:36:19 Příspěvky: 7990 Bydliště: Písek
carodejka_johanka píše:
mona80 píše:
carodejka_johanka píše:
hmmm tak ty sou ale u nas uz nema cenu kupovat neco novyho co mam nam na to jednou za mesic svezeni kdy uz nemam nervy s ni chodit pecha staci.... a
Johanko... tak spíš až na druhý ....to bude takovýhle druhů víc...
no jooo kdyz ja si to druhy rozmyslim... jednou i jo ale pak me chlap nasere a rikam si jestli to ma cenu i s nim vubec byt ...a prece kdyz tak clovek uvazuje tak si myslim poustet se bezhlave do ditete.. hmmmm to fakt ne.... u Rozi sem nemela tu moznost si to planovat a premyslet o tom...ale ted kdyz mam jako by tu moc si to ovlivnit tak asi radsi jeste par let pockam a pak budou kocarky snad i bez kolecek a bubou se jen vznaset
jj je fakt,že máš na druhý věkově času móře... a pak budou fakt záááázraky ...a já to budu už jen komentovat...a tiše závidět!
_________________ _________________ na mateřské :) S Milánkem a Štěpánkou!
hmmm tak ty sou ale u nas uz nema cenu kupovat neco novyho co mam nam na to jednou za mesic svezeni kdy uz nemam nervy s ni chodit pecha staci.... a
no jooo kdyz ja si to druhy rozmyslim... jednou i jo ale pak me chlap nasere a rikam si jestli to ma cenu i s nim vubec byt ...a prece kdyz tak clovek uvazuje tak si myslim poustet se bezhlave do ditete.. hmmmm to fakt ne.... u Rozi sem nemela tu moznost si to planovat a premyslet o tom...ale ted kdyz mam jako by tu moc si to ovlivnit tak asi radsi jeste par let pockam a pak budou kocarky snad i bez kolecek a bubou se jen vznaset
jj je fakt,že máš na druhý věkově času móře... a pak budou fakt záááázraky ...a já to budu už jen komentovat...a tiše závidět!
no cas treba jo ale to vis jestli se mi zas bude chtit do toho jit :D
Předmět příspěvku: Re: UFO - golfky za fajn cenu! :-)
Napsal: stř 09. čer 2010 11:44:20
Registrován: sob 31. led 2009 22:36:19 Příspěvky: 7990 Bydliště: Písek
carodejka_johanka píše:
mona80 píše:
carodejka_johanka píše:
mona80 píše:
carodejka_johanka píše:
no cas treba jo ale to vis jestli se mi zas bude chtit do toho jit :D[/quote
Uvidíš,jak se to samo vyvine...
_________________ _________________ na mateřské :) S Milánkem a Štěpánkou!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru