http://deti.bazos.cz/inzerat/5760382/Ja ... om-Pro.php Tohle bude s největší pravděpodobností kočárek pro našeho Cipíska. Teď jsem si volala s paní co ho prodává a říkala, že je kočárek pouze rok používaný. Ale má estetickou vadu...přední kolečko je křivé, což prý ale nemá vliv na jízdní vlastnosti kočárku. Nakonec jsme se domluvili, že to nechá opravit v servisu a já si připlatím. Dá mi někdo požehnání pro klid duše?
_________________ _________________ Učitelka TV/Ze na mateřské dovolené
Ajko, kočárek vypadá báječně. Myslím, že s Janéčkem nešlápneš vedla. Já si nechávám kočár po MIkuldovi, i když už byl kupovanej po jednom dítěti.Máme Quinny. S korbičkou mi vyhovoval, ale pak jako sporťák teda ne To se pak na jaro chystám pořídit Casualplay Ten je totiž super
Ajko, kočárek vypadá báječně. Myslím, že s Janéčkem nešlápneš vedla. Já si nechávám kočár po MIkuldovi, i když už byl kupovanej po jednom dítěti.Máme Quinny. S korbičkou mi vyhovoval, ale pak jako sporťák teda ne To se pak na jaro chystám pořídit Casualplay Ten je totiž super
Zuzí, děkuju. Já trojkombinaci prodala, po roce používání. S hlubokou jsem byla spokojená, ale se sporťákem už taky ne. Mimčo jsme chtěli až za pár let Tenhle kočárek se mi moc líbí, tak snad s ním budu spokojená. Ještě jednou díky
_________________ _________________ Učitelka TV/Ze na mateřské dovolené
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru