moji miláčkové malinkatý...štěpánek měl v pondělí 39, byli jsme u dr, kapky do nosu, na kašel, nurofen na horečky, jen to trochu polevilo, tak dneska Barišounek, miláčka moje, 38,5, k dr nejedu, má jen teplotu, nemůže spinkat, štěpánek taky pořád knourá...asi se na noc rozpůlím, abych byla s každým z nich....
holky, jak to děláte, když jsou vaše dětičky marod a obě vás chtějí jen pro sebe???? já to nějak nevím jak udělat, po nocích běhám od jednoho k druhýmu, hladím, chovám.....ale nějak to furt nestíhám....
Registrován: pon 02. úno 2009 10:03:59 Příspěvky: 8392 Bydliště: Praha
bohužel neporadím, mám jedno dítko, a pořádně nemocná byla když měla šestou nemoc, od té doby nic (ťuk,ťuk,ťuk...) Ale kamarádka má dvě malé děti, dva roky od sebe a nedávno jí marodily pořádně obě dvě. Říkala, že to byl masakr.... takže on asi žádný pořádný recept neexistuje Přeji těm Tvým marůdkům brzké uzdravení
_________________ _________________ manželova osobní sekretářka
viz moje www
To mě moc mrzí, ať je brzy dobře, taky jsme si to teď dali, tak vím, jak se cítíš z toho unaveně. JInak my jsme na to dva
Pešu, my vyjímečně tenhle týden taky, Jindra má raní, ale vstává už ve 3 a od těch tří tady mezi nima běhám já a už nespím....je to na prd... takhle malý děti by nikdy neměly být nemocný....ani od zubů....
Registrován: čtv 29. led 2009 15:05:02 Příspěvky: 2249 Bydliště: Koprivnice
Bobecci mali, vim jak ti je Anezko, my si to uzili minuly tyden ale nastesti sli prcci postupne, nebyli oba naraz, jsem rikala ze si to nedokazu predstavit, bych si to sla asi hodit kdyby meli oba tak vysoke teploty a byli naraz uknourani, uplakani, nespavi...posilame hodne sily zlaticka at to zvladnete
_________________ Drive Project Coordinator, ted na materske dovolene a zamestnava me naplno muj syn Ondrášek:-)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru