a at mi nikdo neříká, že jsou kluci pomalejší..tomu už nikdy neuvěřím....
ta moje kočička je pěkně líná, začla se sice točit brzo, ale tím to taky skončilo, lenivka, jen přes pravej bůček, zleva ani prd, natož z bříška na záda...ani nožičku do pusy nestrčí, natož aby se stavěla na kolínka...
jak to tu čtu o těch vašich mimčách, tak jste všichni napřed :-)
a to nemluvím o Štěpánkoj, ten uměl do půl roka už snad všechno včetně pérování na kolínkách a plazolezení....
a tak ji koulím ze strany na stranu a učím jí to, ale nějak ji to neba..dobře, je ted marod, ale jinak ji to fakt nebere... mám to nějak hrotit? přece jen už jí bude 7 měsíců....
Registrován: pon 02. úno 2009 10:03:59 Příspěvky: 8392 Bydliště: Praha
Já bych to nehrotila, Kamča byla taky do 6-ti měsíců lenoch. Instruktorka na plavání mě strašila Vojtovkou, protože se neuměla pořádně otočit na obě dvě strany.... Pak se to kolem 8.měsíce zlepšilo a chodit začala přesně na roce... takže si myslím, že Bája se ještě "pochlapí"
_________________ _________________ manželova osobní sekretářka
viz moje www
Já bych to nehrotila, Kamča byla taky do 6-ti měsíců lenoch. Instruktorka na plavání mě strašila Vojtovkou, protože se neuměla pořádně otočit na obě dvě strany.... Pak se to kolem 8.měsíce zlepšilo a chodit začala přesně na roce... takže si myslím, že Bája se ještě "pochlapí"
Ale jdi ty... a s těmi šikovnými dětmi.. kdo má šikovný dětičky, rád se pochlubí a kdo ne, ten radši mlčí. Jako třeba já. A píšu ti, jen abys věděla, že v tom nejste samy. My máme doma krále lenochů Převrátit na bříško jsem ho viděla zatím jen několikrát. On to umí, ne že ne. Ale prostě to nedělá. Leží si zádech, na boku, hraje si kam dosáhne. Když ho dám na bříško, tak se točí jak hodiny. Ale plazení to ještě není ani zdaleka. Nožičku do pusinky nedá (přes tu cejchu to ani nejde myslím). Na čtyři, to už vůbec neeee... no prostě lenošák největší. Prý je to u něj z části určitě způsobený prášky, který hodně dlouho bral kvůli těm křečem, co měl jako miminečko. Chodíme cvičit a myslím, že to pomáhá. Ve tvém případě bych to ale nehrotila. Ona ti dr řekne, kdyby se jí něco nezdálo.
Vůbec to nehroť každé dítě je jiné TErinka se začala hrozně brzo otáčet a na kolínka začala až teprve teď a to jí bude 10 měsíců neřeším to jde si svým tempem a hlavně to nijak neurychlíš. Adámek začal taky lézt až v 9 měsícíh
Není lenivec lenivá, dělá přesně to, co by dělat měla, buď ráda, že nikam nepospíchá. Já myslím, že Máta se momentálně seknul a nakonec bude Bájunka mnohem rychlejší než on a navíc je to jedno, protože v roce stejně budou všichni umět to samé
Registrován: čtv 29. led 2009 15:05:02 Příspěvky: 2249 Bydliště: Koprivnice
Ani nehrot to, me treba se maly jen plazil, neperoval, a po 4 zacal lozit az v 11 mesicich...a mala ta peruje o 106, obcas se otoci ze zad na brisko a z briska ji to jde tez. vsak az bude chtit tak zacne sama:-)
_________________ Drive Project Coordinator, ted na materske dovolene a zamestnava me naplno muj syn Ondrášek:-)
prosím tě, není to úplný lenivec, Jára byl taky pohodář a zůstalo mu to do teďka, prostě má vlastní tempo a basta.Hlavně, že máte z ní radost a tabulky ať jdou do háje
_________________ url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] _________________ Plně vytížená maminka
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru