Já bych se toho sporťáku nebála. Starší dceru jsem dávala sice až v 7 měsících, ale ta mladší půjde příští týden, tedy od 3 měsíců. Ten hluboký je pro dítě určitě pohodlnější, ale náš váží skoro 20 kilo a navíc ho mám jen vypůjčený a musím ho vrátit. Mám taky sporťák od narození a jde skoro do úplného lehu. Na zimu bych do něj mimčo nedala, ale na léto proč ne.
No já si právě taky myslím, že v létě to je v pohodě. Jaký máš sporťák?
Já bych se toho sporťáku nebála. Starší dceru jsem dávala sice až v 7 měsících, ale ta mladší půjde příští týden, tedy od 3 měsíců. Ten hluboký je pro dítě určitě pohodlnější, ale náš váží skoro 20 kilo a navíc ho mám jen vypůjčený a musím ho vrátit. Mám taky sporťák od narození a jde skoro do úplného lehu. Na zimu bych do něj mimčo nedala, ale na léto proč ne.
No já si právě taky myslím, že v létě to je v pohodě. Jaký máš sporťák?
Holky všem vám díky za odpovědi. Sporťák jsem už vyzkoušela, teď na to horké počasí je to ideální. Malý je opravdu skoro úplně v lehu takže myslím, že žádný problém. Ten sporťák je od narození s vloženou taškou, ale malý se už do té tašky vůbec nevleze, takže by stejně ani jiná možnost nebyla
_________________ _________________ maminka na plný úvazek
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru