Napadá mě jen nějak ho zabavit, dát hračky, něco co upoutá pozornost, plenku do ruky....jinak nevím...popravdě se jim moc nedivím, že se jim tam nelíbí
Ajik81 píše:
diky aspon za tipy... satek obcas pouzivam, ale nechci ho v nem nosit taky porad, protoze si rikam, ze v tom kocarku ma preci jen vic prostoru a moznost se protahnout... Ale mozna prave to mu vadi... uvidim, mozna taky pujdem brzo do sportaku. Blby je, ze ten muj do uplnyho lehu nejde... dekuju, holky
tak jestli mu vadí prostor, tak co ho obložit?Udělat mu pelíšek, třeba to zabere
_________________ url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] _________________ Plně vytížená maminka
Tak jsem se dnes dr. ptala na ten sportak a nevyvratila mi to.tak jsem to rovnou odpo zkusila a holky,byl kliiiiiid!!!! Máme v tom už asi jasno.sportak je sportak Dneska dostal hexu a prevenar zároveň,tak ma ted teplotu.snad to do rana přejde... Děkuju Vám za rady
Registrován: ned 15. úno 2009 21:38:00 Příspěvky: 1874 Bydliště: Zlínský kraj
Ahoj, to je dobře, že sporťák pomohl a hlavně přeju, ať to drobkovi vydrží... Jinak naprosto přesně vím, co prožíváš. Mám doma taky ukázkového kočárkového vzteklouna. Začalo to z ničeho nic kol 4měsíce a s vyjímkami nepřešlo doteď a to už jezdí ve sporťáku. Jízda s kočárem se pro mě stala noční můrou, řval a řval a řval, vytáhla jsem ho z kočáru a zlatíčko usměvavé největší. Já jsem to tehdy vyřešila klokankou. Až se unavil a usnul, dala jsem ho do kočáru a spal. Fakt se to jinak nedalo... Situace samozřejmě "využil" starší synek, viděl prázdný kočár a šup do něj, hluboký nehluboký Takže jsem vypadala jak magor, prcka v klokance a velký v kočáře...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru