Registrován: čtv 29. led 2009 23:03:11 Příspěvky: 6392 Bydliště: Písek
Ahoj Gábi moc děkujem vložím ještě pár foteček jen co hodim sprchu.Domís se mi tady pořád vrtí tak jsem musela počkat až pořádně zabere aby nevzbudil taťku.Má ranní tak ať je vychrápanej Šup sem s fotečkama Domčulky ať se pokocháme
Registrován: čtv 29. led 2009 23:03:11 Příspěvky: 6392 Bydliště: Písek
áááá Domča uspávala taťku což? U nás většinou vytuhne táta a pak až Domulka Jinka máš fakt nádhernou kočinku.Je vidět že jste se moc snažili.Je tak drobounká...to bych řekla na první pohled že je mladší než my Máme bříško jako nic ale jde nám to hezky do pusinky a do stehýnek, máme mega faldíčky...njn sunárek
No jo,takhle to dopadne vždycky a nebo když pustim Fílovi pohádku,tak to žereme my a on nám na to prdí .Jinak malá bude asi malinká po mě,nepíšu záměrně drobná,protože to já fakt nejsem . Moc děkuju za pochvalu,dneska se mi kočka nějak vztekala u prsu a to i včera,takže byla fakt jedlá .
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru