Předmět příspěvku: Poradna ve 4,5 mesicich + neco o Ondraskovi
Napsal: stř 12. led 2011 18:30:36
Registrován: čtv 29. led 2009 15:05:02 Příspěvky: 2249 Bydliště: Koprivnice
Tak jsme dnes byli v poradne s Elinkou...ve 4,5 mesich ma 7kg a 64,5 cm, je to sikulka, uz papa zeleninku a ryzovou kasicku na noc. co vsechno umi-krasne si hraje pod hrazdickou, pase konicky, posunuje se jak na zadech ( to se prohne v zadecku a odrazi se nozickama ) tak na brisku, bud dozadu odrazi se rukama a nebo uz se snazi si dat nozky od zadecek a odrazi se nozkama. Dostala dve vcelicky a je opravdu protivka, cele odpo mi tu place, ted se trosku uklidnila a hraje si. No a ondrasek je tez sikula, ve 2,5 letech ma 11kg:-) a 86cm, pry je to sikula..ptal se na jidlo, tak jsem mu rekla ze nekdy je to lepsi ( jako zrovna ted ) a nekdy horsi. Dival se mu na pindika, pry super, dokud to jde stahnout ze mu jde videt mocova trubicka je to v poho...a byvala mudra nam dala masti a ze pry po 3 roku na pretazeni bud obkrouzkovanim nebo obrizkou, c..a jedna Jo a vcera ondrasek vycelil hranu dveri ( jedna z nejostrejsich hran v baraku ) tak ma bouli jak hrom, a uplne se mu tam udelala carka krve pod kuzi, kdyby to byl vetsi naraz tak bysme asi ficeli na siti:-( ale dobre to dopadlo...prikladam fotecky boule a te nasi treperendy velike
Přílohy:
125.JPG [ 75.86 KiB | Zobrazeno 18 krát ]
117.JPG [ 92.39 KiB | Zobrazeno 15 krát ]
111.JPG [ 111.75 KiB | Zobrazeno 20 krát ]
091.JPG [ 134.34 KiB | Zobrazeno 17 krát ]
_________________ Drive Project Coordinator, ted na materske dovolene a zamestnava me naplno muj syn Ondrášek:-)
Ondrášek má teda bouli pořádnou,chudák malej, posílám pusinku an bolístku A s tím pindíkem, my s tím taky bojujem, ael včera jsem si všimla, že už nám kousek jde ono se mu to určitě povolí!
Předmět příspěvku: Re: Poradna ve 4,5 mesicich + neco o Ondraskovi
Napsal: stř 12. led 2011 19:05:56
PjóDatlé píše:
super míry, Elinka je úžasná...
Ondrášek má teda bouli pořádnou,chudák malej, posílám pusinku an bolístku A s tím pindíkem, my s tím taky bojujem, ael včera jsem si všimla, že už nám kousek jde ono se mu to určitě povolí!
_________________ Drive Project Coordinator, ted na materske dovolene a zamestnava me naplno muj syn Ondrášek:-)
Napsal: stř 12. led 2011 20:16:17
Alča píše:
teda boule šílená , byly jste u dr, chudinka muselo to bolet Elinka je moc šikovná a krásná
no dnes jak jsme tam byli tak se mu na to dival, tak rikal ze ma pevnou celni kost, a ze jestli jsem to ledovala tak jsem rekla ze jo a snad to splaskne
Napsal: stř 12. led 2011 23:04:53
holky dekujem za pochvaly, no Eli je tak sikovna ze se zacinam pripravovat na to kdy ji budu honit po byte:-) u ondry na to nejsem zvykla, ten skoro do roku kam jsem ho dala tam byl, ale mala bude jina, uz ted vidim rozdily.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru