tak to letí ženy...ty moji drobečkové už jsou velký...
Barunka má dneska na chlup 5 měsíců, je to úžasná holčička, pořád se směje, je to hroznej rošták, sápe se na Štěpánka, tahá nás za vlasy (vousy-Jindra),škube noviny,papíry,točí se na pupek jedna radost,na záda vyjímečně,že přepadne, včera začala pást na jedný ručičce a tu druhou už propíná a opírá se o dlaně, na bříšku si přitahuje hračky a vydrží si dlouho hrát... no, aby to nebylo tak růžový, tak: strašně málo jí,hlavně mlíko, půl toho ještě vždy vyblije, vypije sotva 120ml...zelenina je boj,ale já se nevzdám, kaše fluše, ovoce jakš takš...mizerně spí,usínání je horor, většinou v náručí, umí pěkně řvát a vztekat se....:-) 7,56 kg a 69cm :-) jeden zub....
a Štěpánek, je skvělej, mluví jak dospělej, skloňování sloves je sranda, krásně je komolí....sleduje pohádky,hraje si sám, zlobí ted s jídlem,ale to mi nějak nevadí, jemu to neuškodí, malinko zlepšil to spaní v noci, přes den už nespí, jen vyjímečně, pravidelně pak usíná v autě :-) je s ním sranda, pořád se tulí, na Barunku je moc hodnej,pomáhá mi...ale...taky zlobí a jak...umí to krásně....uřvanej a vzteklej....moje nervy....a má už 3 zadní stoličky, ty poslední, tak at už mu vyroste ta poslední a je klid.... 99cm a 19 kg :-)
MILUJU JE OBA DVA, JEDNOHO VÍC NEŽ DRUHÝHO, ALE JSEM UDŘENÁ A NERVNÍ......A PAK ZASE STRAŠNĚ ŠTASTNÁ A PAK ZASE ŘVU...NO NEMAJ TO SE MNOU JEDNODUCHÝ :-)
přikládám fota, dám sem časem ještě jiný až to postahuju :-)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru